Dünya Karısının ölümünün ardından 20 yıllık yasak aşk çıktı

Karısının ölümünün ardından 20 yıllık yasak aşk çıktı

Paylaş
Karısının ölümünün ardından 20 yıllık yasak aşk çıktı

ABD'de bir diş hekiminin eşiyle birlikte gittiği safaride karsının göğsünden vurularak öldürülmesi sansasyon yaratmıştı. Olayın kaza olduğuna kanaat getirilmesi üzerine dava kapatılmıştı. Ancak dişçinin söylediği bir cümle hayatını kararttı. Olayın ardından 20 yıllık yasak aşk çıktı.

ABD’li milyoner diş hekimi Lawrence Rudolph’un (67), 34 yıllık eşi Bianca Rudolph 11 Ekim 2016’da safari için gittikleri Zambiya’da kaldıkları barakada göğsünden vurulup öldü. Lawrence Rudolph olay sırasında banyoda olduğunu, leopar avlamak için getirdikleri tüfeğin nasıl ateş aldığını bilmediğini söyledi. Olay kayıtlara ‘kaza’ olarak geçti. Lawrence Rudolph, eşinin hayat sigortasından 4.8 milyon dolar (86.1 milyon lira) aldı.

Haberin Devamı

20 YILLIK YASAK AŞK

Ancak bir görgü tanığının “Lawrence Rudolph’u Lori Milliron adlı kadına ‘Senin için karımı öldürdüm’ derken gördüm” demesi işleri değiştirdi. Bunun üzerine yapılan incelemede Lawrence Rudolph ile Lori Milliron’un 20 yıldır ilişki yaşadıkları ortaya çıktı. Cinayet ve sigorta dolandırıcılığından yargılanan çift suçlu bulundu. Karar duruşması Şubat 2023’te yapılacak. Lawrence Rudolph’un idam ya da müebbet hapis, Lori Milliron’un ise 35 yıl hapis cezası alması bekleniyor.