Dünya Katar Prensi Al Sani'nin eski eşi, evinde ölü bulundu

Katar Prensi Al Sani'nin eski eşi, evinde ölü bulundu

Paylaş
Katar Prensi Al Sani'nin eski eşi, evinde ölü bulundu

Katar prensi Abdülaziz bin Halife Al Sani'nin eski eşi olan 45 yaşındaki Kasia Gallanio, evinde ölü bulundu.

Dünya, Katar emirinin amcası Abdülaziz bin Halife Al Sani’nin eski eşi Kasia Gallanio'yu konuşuyor. 2004 yılında Al Sani ile dünyaevine giren Polonya asıllı ABD'li kadın İspanya'daki evinde ölü bulundu. Fransız gazetesi Le Parisien'e göre, 45 yaşındaki Kasia Gallanio'nun cansız bedeni yerel polis tarafından bulundu.

Haberin Devamı

Yıllarca Al Sani'ye karşı çocuklarının velayeti için hukuk mücadelesi veren Gallanio, İspanya'nın Malaga bölgesinde yer alan Marbella'da yaşıyordu.

ÖLÜM NEDENİ AŞIRI DOZ

Al Sani ile evliliğinden 3 kızı bulunan Gallanio'nun aşırı dozdan öldüğü belirtiliyor. Fransız Le Parisien gazetesi Gallanio'nun vücudunda herhangi bir fiziksel şiddet belirtisi göstermediğini bildirdi. Aynı habere göre, detaylı otopsi sonuçlarının ise önümüzdeki günlerde yayınlanması bekleniyor.

Fransız basını, Al Sani ile sancılı bir boşanma süreci geçiren Gallanio'nun bir süredir depresyon ve alkol sorunlarıyla boğuştuğunu yazdı.

CİNSEL İSTİSMAR İDDİASI

Gallanio, eski kocasının üç kızından birine cinsel istismarda bulunduğunu iddia ediyordu. Katar prensi ise bu iddiayı kesin bir dille reddediyordu. Yaşları 9 ila 15 arasında değişen çocuklar Fransa'nın başkenti Paris'te babaları ile birlikte yaşıyor.

Haberin Devamı

SİNİR KRİZLERİ GEÇİRİYORDU

İspanya'nın çok okunan gazetelerinden El Pais, Gallanio'nun en küçük kızının annesine ulaşamaması sonrasında İspanyol polisiyle temasa geçtiğini ve bu şekilde 45 yaşındaki Gallanio'nun cansız bedenine ulaşıldığını aktardı.

Fransız Le Parisien gazetesi ise, Paris mahkemesinin 19 Mayıs'ta Gallanio'nun nafaka taleplerini reddettiğini ve genç kadının birkaç aydır hastanede tedavi olduğunu aktardı. Fransız gazetesi, Gallanio'nun sinir krizleri geçirdiğini yazdı.

1992'DE SÜRGÜNE GÖNDERİLDİ

Al Sani 1992'de Katar emirine yönelik darbe iddiası nedeniyle sürgüne gönderilmişti. Gallanio, Katar Emiri'nin amcası olan 73 yaşındaki Abdülaziz bin Halife Al Sani’nin üçüncü karısıydı.