Dünya 'Kocanızı nasıl öldürürsünüz?' kitabının yazarı, kocasını öldürmekten yargılanıyor

'Kocanızı nasıl öldürürsünüz?' kitabının yazarı, kocasını öldürmekten yargılanıyor

Paylaş
'Kocanızı nasıl öldürürsünüz?' kitabının yazarı, kocasını öldürmekten yargılanıyor

'Kocanızı nasıl öldürürsünüz?' başlıklı kitabın yazarı Nancy Crampton-Brophy, kocasını öldürme suçundan yargılanıyor.

Posta.com.tr / 71 yaşındaki yazar Nancy Crampton-Brophy, 26 yıllık kocası Dan Brophy'i 2018 yılında öldürme suçundan yargılanıyor. Nancy Crampton-Brophy'nin 'Kocanızı nasıl öldürürsünüz?' isimli kitabın yazarı olduğu belirtiliyor. 

Haberin Devamı

Pazartesi günü başlayan mahkemede, yazarın kocasını finansal güvenlik ve macera nedeniyle öldürdüğü iddia edildi. Yazarın eşinin ölümünden alacağı sigorta bedelinin de 1.4 milyon dolar olduğu ifade edildi. 

İddialara göre yazar kocasını işe giderken takip etti ve 2 silah silahla ateş etti. Önce arkadan, sonra bir kez de yerde yatarken yakın mesafeden vurdu. 

ÖĞRENCİLERİ BULDU

Eğitmen olan merhum eş Brophy, öğrencileri tarafından Oregon Aşçılık Enstitüsünün mutfaklarından birinde baygın halde bulundu. Öğrencilerden birinin kalp masajı yaptı ancak Brophy olay yerinde öldü. 

Yazar Crampton-Brophy, Eylül 2018'de tutuklandı ve o zamandan beri demir parmaklıklar ardında. Ancak cinayeti sürekli reddetti.

Dedektifler Crampton-Brophy'nin kocasına yapılan birçok hayat sigortası olduğunu buldu ve tazminatın tek alıcısı yazardı. 

Haberin Devamı

Soruşturma sırasında, dedektifler yazarın Kocanı Nasıl Öldürürsün adlı bir kitap yazdığını buldu. Ayrıca çiftin ortak iTunes hesabında Bir Cinayeti Örtbas Etmenin 10 Yolu başlıklı kaydedilmiş bir makale buldu.

Soruşturma devam ediyor.