Dünya Kraliçe Elizabeth, eşini anarken oğlunu destekledi

Kraliçe Elizabeth, eşini anarken oğlunu destekledi

Paylaş
Kraliçe Elizabeth, eşini anarken oğlunu destekledi

95 yaşındaki İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, dün Prens Philip için düzenlenen anma törenine katıldı. Kraliçe'nin törene adı cinsel saldırı suçlamalarına karışan Prens Andrew ile katılması 'destek' olarak yorumlandı.

İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in (95) geçen yıl hayatını kaybeden kocası Prens Philip için anma töreni düzenlendi. Kaldığı Windsor Kalesi’nden 6 aydır dışarı adım atmayan Kraliçe, törene oğlu Prens Andrew ile katıldı. Bu durum, Kraliçe’nin cezaevinde ölü bulunan pedofil ve insan kaçakçısı Jeffrey Epstein ile dostluğunun yanı sıra hakkındaki tecavüz suçlamasıyla resmi görevinden el çektirilen oğluna destek vermesi olarak yorumlandı. Yaşı nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olduğu öne sürülen Kraliçe, törene baston desteğiyle yürüyerek katıldı.

Haberin Devamı

Öte yandan, Kraliçe'nin sol gözündeki kanlanma dikkatlerden kaçmadı. Ulusal marş sırasında Kraliçe'nin üzüntüsü yüzünden okunurken, bazı yayın kuruluşları Kraliçe'nin gözünü sağlık durumuna, bazıları ise eşi yüzünden duyduğu üzüntüye bağladı.