Dünya Kraliyetin tüm sırlarını ifşa edecek!

Kraliyetin tüm sırlarını ifşa edecek!

Paylaş
Kraliyetin tüm sırlarını ifşa edecek!

Eski Vanity Fair editörü Tina Brown tarafından yapılan kitap, İngiliz Kraliyeti'nin tüm sırlarını ifşa edecek gibi görünüyor. Kitapta özellikle adı cinsel istismar suçuna karışan Prens Andrew ile ilgili bilgiler dikkat çekiyor.

Eski Vanity Fair editörü Tina Brown'un, 26 Nisan'da çıkacak olan "Saray Belgeleri" isimli kitabında, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin yeni sırları ifşa oldu. Kitapta yazan bazı ifadeler ise şöyle:

Haberin Devamı


Epstein insanlara Andrew'un bir aptal olduğunu, ancak onun hakkında yararlı bir aptal olduğunu söylemekten hoşlanırdı. Kıdemli bir kraliyet üyeliği her zaman güçlü bir mıknatıstır.

YABANCI PİYASALARA GİRMEK İÇİN KULLANDI

Epstein, bir arkadaşına, York Dükü'nü, normal şartlarda girmesi mümkün olmayan yabancı piyasalara girmek için kullandığını itiraf etti. Prens Andrew'un diplomatik dokunulmazlığı sayesinde gizli anlaşmalar yaptı.

Epstein bunun karşılığında Andrew'a cinsel hizmet sağladı. Epstein, Andrew'a kendisini gerçekten Prens gibi hissetmesini sağlardı.

EĞLENDİRMESİ KOLAYDI

Kraliyet Ailesi'nde her zaman ikinci plana atılmış olan Andrew, Epstein'ın kendisine sağladığı anlaşmalar, kızlar, uçaklar, ışıltılı New York dünyası gibi şeylerle kendinden geçerdi. Eğlendirmesi ve doyması kolaydı. Andrew, Epstein ve Ghislaine bir araya gelerek sosyal üçlü oldular.

Haberin Devamı

Andrew, Epstein'ın orada yalnızca Ghislaine'in artı-bir'i olarak bulunduğunda ısrar ediyor ama bu sıralarda oldukça tartışmalı faaliyetlerde bulunduğu da artık inkar edilemez bir gerçek.