Dünya Mahkeme salonunda defalarca cinsel ilişkiye girdiler!

Mahkeme salonunda defalarca cinsel ilişkiye girdiler!

Paylaş
Mahkeme salonunda defalarca cinsel ilişkiye girdiler!

Avustralya'nın Toowoomba şehrindeki mahkeme salonunda duruşma için bekleyen genç çiftin güvenlik görevlisinin ayırmasına rağmen 3 kez cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı.

Avustralya'nın doğusundaki Brisbane yakınlarında yer alan Toowoomba şehrinde bir mahkeme salonu. Queensland eyaletindeki şehirde 19 yaşındaki Shameka Julie Leeding ile sevgilisi 20 yaşındaki Jake James Quinn bir duruşma için Toowoomba adliyesindeler. nMahkemenin güvenlik kamerası görüntüleri, yerel saatle 09.40'ta çiftin ağzına kadar dolu salonun antresinde birbirine yaklaştığını gösteriyor. Hararetli bir şekilde öpüşen çift, etrafta insanlar olmasına rağmen cinsel ilişkiye giriyor. Güvenlik kamerası kayıtlarına Leeding'in eteğini sıyırması ve partneriyle ilişkiye girmesi yansıyor.

Haberin Devamı

GÜVENLİK GÖREVLİSİ AYIRDI

Bu sırada güvenlik görevlisi kadraja giriyor, utanmaz çift bir süre ara vermek zorunda kalıyor. Güvenlik görevlisinin antreden ayrılmasıyla Leeding ve Quinn bir kez daha cinsel ilişkiye giriyor.

Skandalda her şey kameralar önünde gerçekleşirken, beş metre uzaklıkta insanlar vardı. Bir mahkeme görevlisi gelip çifti tekrar ayırıyor ancak buna rağmen çift üçüncü kez rezalete imza atıyor.

Avustralya medyası, başka bir suçtan mahkemeye gelen Shameka Julie Leeding'in antredeki skandal nedeniyle Cuma günü bir kez daha hakim karşısına çıktığını bildiriyor.

KAMERAYLA GÖRÜNTÜLENDİLER

Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polisin çiftin kimliğini belirlemesi fazlasıyla kolay oldu. Polis tarafından iki gün sonra iletilen tebligatla yeniden mahkeme yollarına düşen çift, uygunsuz davranışta bulunduğunu kabul etti.

Haberin Devamı

Hakim Clare Kelly, çifte herhangi bir ceza vermedi ve yalnızca 60 saat kamu hizmetinde çalışmalarına hükmetti.

Adliyelerde daha önce benzer bir olay yaşandığını hiç duymadığını belirten hakim, kamusal alanda fazlasıyla şoke edici bir davranış sergilendiğini söyledi.

19 yaşındaki Shameka Julie Leeding'in avukatı, çiftin rezil davranışını 'gençlik taşkınlığı'na bağladı. Avukat Ryan McCullough, müvekkilinin 'aptalca ve uygunsuz' bir hata yaptığını vurgulayıp Leeding'in uygun davranışın ne olduğunu öğrendiğini kaydetti.

20 yaşındaki Jake James Quinn'in avukatı ise, işsiz olan müvekkilinin planlayarak mahkeme salonunda cinsel ilişkiye girmediğini ileri sürdü, söz konusu davranışın uygunsuz olduğunu düşünmediğini savundu.