Dünya Meghan Markle ve Prens Harry'nin ikiyüzlülüğü

Meghan Markle ve Prens Harry'nin ikiyüzlülüğü

Paylaş
Meghan Markle ve Prens Harry'nin ikiyüzlülüğü

Çevreci aktivist rolleriyle basında sık sık yer alan Meghan Markle ve Prens Harry, yaşam standartlarının pek de çevreci olmaması nedeniyle ikiyüzlülükle suçlanıyor.

Gezegenin kurtulması için aktivistlik yapan Meghan ve Harry çifti geçen hafta Kraliçe'nin kutlamasından dönerken yine özel jete bindi. Kullandıkları cip de yine benzinliydi. Montecito'da 15 milyon dolarlık dev bir malikanede yaşıyorlar.

Haberin Devamı

Kullandıkları Bombardier Global 6000 jeti, standart yolcu uçaklarından 10 kat daha fazla karbon salınımı yapıyor.

Ancak Meghan ve Harry, çevrecilik konusundaki tek ikiyüzlü davranan Hollywood ünlüleri değil.

DİĞER ÜNLÜLER DE LİSTEDE

Katy Perry de iklim krizine karşı kampanyalara katılıyor. 2018'de nişanlısı Orlando Bloom bu konuda ödül bile aldı. Ama 2018'de Kim Kardashian'ın yanına almayı unuttuğu takma tırnaklarını Los Angeles'tan New York'a özel jetle taşıdı.

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz çifti de diş fırçalarken suyu açık bırakmadıklarını, duştayken şampuanlanırken suyu kapattıklarını söylüyordu. Ancak bu yılki düğünlerine konuklarının çoğu özel jetle geldi. Kendileri de ilk Noel bayramlarında özel jetle seyahat etti.

Haberin Devamı

Harry Styles da sık sık çevre kampanyalarına katılıyor. Ama dünyanın her yerine jetle gidiyor. Google'ın 2019'daki iklim kampına da katılmıştı. O ve Prens Harry dahil kampa 114 özel jet inmişti.

Novak Djokovic, de doğal hayata dönüşü savunanlardan. Aileler için ekolojik rol model olma çağrısı yapıyor, çocuklarına suyu dönüştürme uyarısı yapıyor. Ancak bu onu her yere özel jetle uçmaktan alıkoymuyor. Bunun için Federer'in jet şirketini kullanıyor.