Dünya Melania Trump'tan Vogue itirafı

Melania Trump'tan Vogue itirafı

Paylaş
Melania Trump'tan Vogue itirafı

Melania Trump, Beyaz Saray’dan ayrıldıktan sonra verdiği ilk röportajında, kendisine first lady’lik döneminde kapağında yer vermeyen Vogue dergisinin yayın yönetmenine ateş püskürdü.

Eski ABD Başkanı Donald Trump görevini 20 Ocak 2021’de Joe Biden’a devretmişti. Trump’ın eşi Melania Trump (52) Beyaz Saray’dan ayrıldıktan sonra verdiği ilk röportajında, first lady olduğu dört yıl boyunca kendisine kapağında yer vermeyen moda dergisi Vogue’un Genel Yayın Yönetmeni Anna Wintour’u ağır şekilde eleştirdi. Melania Trump, Fox Nation’a verdiği röportajda, şimdiki

Haberin Devamı

ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi Jill Biden, Başkan Yardımcısı Kamala Harris ve eski Başkan Barack Obama’nın eşi Michelle Obama’nın Vogue kapağında yer almasına rağmen kendisine hiç yer verilmemesini “manidar” bulduğunu söyledi.

Eski bir manken olan Melania Trump, “Çünkü bu insanlar son derece ön yargılı ve ayrımcı. Onların sevdikleri ve sevmedikleri şeyler var. Ön yargılı ve ayrımcı oldukları çok açık bir gerçek. Bence Amerikan halkı, hatta herkes bu problemi görüyor. Bu onların kararıydı ve doğruyu söylemek gerekirse benim de Vogue’un kapağında olmaktan çok daha önemli işlerim vardı. Bu işleri Beyaz Saray’da yaptım” dedi. Öte yandan Donald Trump da Michelle Obama’ya first lady’lik süresinde üç kez Vogue’un kapağında yer verilirken, halefi Melania Trump’ın dergi yönetimi tarafından dışlanmasını eleştirmişti.

Haberin Devamı

Eski başkan ve yönetimine yönelik eleştirilerinde açık sözlü olan Anna Wintour ise hiçbir zaman açıkça Melania Trump’ın kapakta yer almayacağını söylememiş, ancak bununla ilgilenmediğini öne sürmüştü.