Dünya Mucize kurtuluş! Bir anda trenin altında kaldı

Mucize kurtuluş! Bir anda trenin altında kaldı

Paylaş
Mucize kurtuluş! Bir anda trenin altında kaldı

Arjantin'in Buenos Aires kentinde bir kadın, metro geldiği sırada baygınlık geçirince raylara düştü. Güvenlik kamerasına yansıyan dehşet anlarında, kadının mucize eseri hayatta kaldığı görülüyor.

Arjantin'in Buenos Aires kentindeki bir metroda, adının Candela olarak belirtildiği bir kadın, trenin istasyona yaklaşması sırasında baygınlık geçirdi ve dengesini kaybetti. 

Haberin Devamı
Arjantin'de mucize kurtuluş kamerada Arjantin'in Buenos Aires kentinde bir kadın, metro geldiği sırada baygınlık geçirince raylara düştü. Güvenlik kamerasına yansıyan dehşet anlarında, kadının mucize eseri hayatta kaldığı görülüyor.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kadının dengesizleştiği. öne doğru eğilip istasyona gelen trene ilerlediği görülüyor. Kadın daha sonra iki vagonun arasındaki boşluğa düşerek gözden kayboluyor. 

Görgü tanıkları olay karşında şoka uğrarken, trenin durmasının ardından düşen kadın mucize eseri hayatta kaldı.

Raylardan kurtarılan kadın tekerlekli sandalyeye alınarak ambulansa götürüldü. 

Candela, yaşadığı anların görüntülerini ancak hastanede kendi geldikten sonra görebildi. Yaşadığı korkunç olayın ardından adeta yeniden doğduğunu ifade etti.

Arjantin televizyonuna konuşan kadın 'Tansiyonum aniden düştü ve bayıldım. Önümdeki insanı uyarmaya çalıştım ama başka bir şey hatırlamıyorum, trenin altında kaldığım an da dahil. Hala nasıl hayattayım bilmiyorum. Hala anlamaya çalışıyorum. 

Haberin Devamı

Kazanın tanıklarından biri, 'Bu kız yeniden doğdu. Bu bir mucize. Treni bekliyorduk ve bir anda raylara düştü.' dedi.