Dünya Mürsel Mistanoğlu ve Amerikalı Anne Marie bebek sahibi oldu

Mürsel Mistanoğlu ve Amerikalı Anne Marie bebek sahibi oldu

Paylaş
Mürsel Mistanoğlu ve Amerikalı Anne Marie bebek sahibi oldu

TLC'de yayınlanan Evliliğe 90 Gün programının fenomen Mürsel Mistanoğlu ve Anna-Marie Campisi ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Çift bebeklerini taşıyıcı annelik yoluyla Ukraynalı bir anneden dünyaya getirdi.

Evliliğe 90 Gün adlı reality programının sevilen çifti Mürsel Mistanoğlu ve Anna-Marie Campisi, Ukrayna'dan taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi oldu. 

Haberin Devamı

Campisi, Instagram'dan bebeğinin fotoğrafını yayınlayarak adının Gökhan John olduğunu duyurdu. 11 Nisan'da doğan Gökhan John, beklenenden 5 hafta önce doğdu. Anna paylaşımına 'İyi gidiyor. Sadece 2 kilo 400 gramlık ve 46 santimetrelik küçük bir adam' yazdı. 

Taşıyıcı annenin de iyi olduğunu söyleyen Campisi, 'Onunla tanışma imkanı buldum ve harika bir kadın' dedi. Ayrıca, savaştan zarar gören Ukrayna'da oğullarını güvenli bir şekilde almalarına yardımcı olduğunu söylediği Dinamo Projesi'ni de değindi.

"Ukrayna'ya gitmek, Ukrayna'da kalmak için güvenli bir yer bulmak ve ülke içinde seyahat etmek de dahil olmak üzere lojistiği planladılar. Bütün zaman boyunca benimleydiler." 

 

90 günlük vizeleri süresince müstakbel eşleri ile ilk kez birlikte yaşamak üzere Amerika’ya giden insanları konu alan programda, Türkiye'de arıcılık yapan Mürsel Mistanoğlu'nun Amerika'ya Anne Marie'nin yanına gitmesi uzun bir süre sosyal medyada gündem olmuştu.

Haberin Devamı

 

Ortak ilgi alanları arıcılık olan çift, Facebook'ta tanıştı. Program aracılığıyla Amerika'ya giden Mistanoğlu'nun İngilizce konuşamadığı anlar sosyal medyada uzun bir süre alay konusu olmuştu