Dünya Okyanusta uzaylı var!

Okyanusta uzaylı var!

Paylaş
Okyanusta uzaylı var!

Harvard Üniversitesi’nden astrofizikçi Avi Loeb, 2014’te Dünya’ya düşen bir uzay cisminin izini sürüyor. Papua Yeni Gine açıklarında Pasifik Okyanusu’na düşen bu uzay cismini bulup çıkarmak istiyor. Çünkü Loeb, bu nesnenin uzaylılara ait bir teknolojik aracın parçası olduğunu iddia ediyor. CNEOS-2014-01-08 isimli cisim için okyanusta 10 kilometrekarelik alanda keşif çalışmaları yapmak isteyen Loeb, ‘kelepçeleme’ mıknatısları yönteminin etkili olabileceğini söylüyor. ABD Uzay Kuvvetleri Komutanlığı, 8 yıl önce düşen bu gök cisminin “yıldızlar arası bir meteorit” olduğunu önceki haftalarda teyit etmişti.

Astrofizikçi Avi Loeb, Pasifik Okyanusu'nun derinliklerinde yattığına inandığı uzaylı teknolojisi için araştırma görevi planlıyor. Loeb, 2014'te dünyaya düşen bir yıldızlararası bir objenin aslında UFO olduğuna inanıyor. 

Haberin Devamı

Amerika Birleşik Devletleri Uzay Kuvvetleri tarafından geçen hafta yayınlanan bir rapor, objenin başka bir yıldı sisteminden geldiğini açıkladı. Kurum, Papua Yeni Gine'ye düşen cismin bir meteor olduğu sonucuna vardı. 

Ancak Prof. Loeb, bunların hiçbirine inanmıyor. Geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, objenin dünya dışı varlıklar tarafından yapıldığını öne sürdü ve şunları ekledi:

'Yıldızlararası meteor keşfimiz, yeni bir araştırmayı müjdeliyor. Temel soru, herhangi bir yıldızlararası meteorun, kökeninde açık bir şekilde yapay bir cisim olup olmadığını göstermesidir. Daha da iyisi, belki de (meteordaki) bazı teknolojik bileşenler bu etkiden kurtulabilir.'

 

Meteorun düştüğü düşünülen bölge