Dünya Ölüm döşeğinde evlendi, saatler sonra müjdeyi aldı

Ölüm döşeğinde evlendi, saatler sonra müjdeyi aldı

Paylaş
Ölüm döşeğinde evlendi, saatler sonra müjdeyi aldı

Kalp yetmezliğinden ölümü beklerken son arzusunu sevgilisiyle evlenerek gerçekleştiren adama nikahtan birkaç saat sonra uygun kalp bulundu.

İtalya’nın Torino kentinde Maurizio Calorio (47) ile Silvia Duca (42) çifti eylülde evlenmeye hazırlanıyordu. Ancak Calorio kalp krizi geçirdi, kalp nakli gerektiğini öğrendi. Hastanede yaşam destek ünitesine bağlandı. Düğününden önce uygun kalp bulunmazsa diye kendini ölüme hazırlıyordu. Son arzusunun, büyük aşkı Duca ile evlenmek olduğunu söyledi. Çiftin nikahı hastane odasında tüm doktor ve hemşirelerin huzurunda kıyıldı.

Haberin Devamı

Çiftin nikahı böyle kıyıldı

MUCİZE GECE

Çiftin töreninde çiçek buketi yerine kan tüplerinden bir demet yapıldı. Nikahtan sadece birkaç saat sonra ise mucize haber geldi. Calorio’ya uygun kalp bulunmuştu. Napoli’deki kalp hızla ulaştırıldı ve başarıyla nakledildi.

Tedavisi hastanede süren Calorio’nun durumu iyiye gidiyor. Calorio, “O gece dünyanın en anlamlı düğün hediyesini aldık” dedi. Altı yıldır birlikte olan ve üç aylık bebekleri olan çift, düğünü pandemi nedeniyle uzun süredir ertelediklerini söyledi.

Hastane'de doktora silahlı saldırı Konya Şehir Hastanesi’nde Kardiyoloji uzman doktor Ekrem Karakaya’yı bir şahıs silahla vurarak ağır yaraladı. Şahıs aynı silahla kendini vurarak intihar etti. Gelen son dakika bilgisine göre; doktor ve saldırgan hayatını kaybetti.