Dünya Prens Andrew'un eski emir eri de cinsel taciz davasına karıştı

Prens Andrew'un eski emir eri de cinsel taciz davasına karıştı

Paylaş
Prens Andrew'un eski emir eri de cinsel taciz davasına karıştı

Prens Andrew’u tecavüz iddiasıyla dava eden Virginia Roberts'ın avukatları, Prens’in eski emir eri Binbaşı Robert Olney’nin ifadesini istiyor. Avukatlar, Binbaşı Olney'e Prens Andrew'un çocuk taciziyle suçlanan Jeffrey Epstein ile olan ilişkisini sormak istiyor. Ayrıca, 2001 yılında Londra'daki bir gece kulübünde Andrew ile Roberts'ı gördüğünü söyleyen Shukri Walker'ın ifadesi de isteniyor.

Posta.com.tr | Prens Andrew'un tecavüz davasını göre yargıç, İngiltere ve Avustralya'dan dört kişiyle resmi görüşme yapılması talebini onayladı. İngiliz resmi makamları, ilerleyen davada davacı Virginia Roberts'ın avukatlarının, Prens’in eski emir eri Binbaşı Robert Olney’in ifadesini almalarına yardım etmek zorunda. Davacının avukatları David Boies ve Sigrid McCawley, Binbaşı Olney'e Andrew'un Jeffrey Epstein ile olan ilişkisini sormak istiyor. Avukatlar ayrıca, 2001 yılında Prens Andrew ve Roberts’ı bir gece kulübünde gördüğünü, ardından Roberts’ın Prens’le cinsel ilişkiye girmek zorunda kaldığını iddia eden Shukri Walker adlı kadının da ifadesini almak istiyor.

Haberin Devamı

38 yaşındaki Virginia Roberts , 17 yaşındayken Epstein tarafından cinsel ilişki için Prens Andrew’a verildiğini iddia ediyor.

Andrew ise iddiaları şiddetle reddediyor. Davanın yargıcı geçen ay, savanın düşürülmesi talebini de reddettmişti.

Karardan sonra Andrew’un Kraliyet hakları ve askeri unvanı elinden alınmıştı.