Dünya Prenses Charlene aylar sonra ortaya çıktı

Prenses Charlene aylar sonra ortaya çıktı

Paylaş
Prenses Charlene aylar sonra ortaya çıktı

Bir süredir gizemli bir hastalıkla mücadele eden 44 yaşındaki Monaco Prensesi Charlene, aylar sonra ilk kez kamuoyu önüne çıktı.

Prenses Charlene, eşi Prens Albert ve 7 yaşındaki ikiz çocukları Prenses Gabriella ve Prens Jacques ile Monaco E-Prix yarışlarını izleyip kupa törenine katıldı. Mayıs 2021’de Güney Afrika’ya yaptığı ziyaret sırasında rahatsızlanan ve birden fazla ameliyat geçiren prensesin rahatsızlığının “sinüs enfeksiyonu” olduğu iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Gizemli hastalığı yüzünden bir süre sadece pipetle beslenebilen Charlene, vücut ağırlığının neredeyse yarısını kaybetmişti.

UZUN SÜREDİR UZAKTAYDI

Gergedanların soyunun tükenmemesi için faaliyet gösteren ve kendi adını taşıyan vakfın faaliyetlerini öne sürerek ailesinin yaşadığı Güney Afrika'ya giden ve 10 ay orada kalan Prenses'in, ağır bir sinüs enfeksiyonuna yakalandığı ardından birkaç kez operasyon geçirdiği açıklandı resmi olarak. Ama bunlar kimseyi tatmin etmedi.

Monako Prensi Albert ile Prenses Charlene'in boşanacağı ileri sürüldü önce. Ardından Prenses'in açıklananın dışında ciddi sağlık sorunları olduğu ileri sürüldü. Kanserden uyuşturucu bağımlılığına oradan psikolojik çöküntüye kadar akla hayale gelen her tür iddia öne sürüldü. Monako'ya dönüşünden kısa bir süre sonra eşi Prens Albert'in "Karım psikolojik ve fiziksel olarak tükenmiş durumda. Adını şimdi söylemeyeceğim bir Avrupa ülkesinde tedavi görüyor" açıklaması ortalığı sakinleştirmek yerine söylentileri iyice alevlendirdi.

Haberin Devamı

İSPANYOL GAZETECİNİN İDDİASI


İspanyol kraliyet uzmanı, gazeteci ve yazar Pilar Eyre'nin iddiasına göre Prenses Charlene'in uzun süren yokluğunun ardında yatan neden "ters giden" estetik operasyonlar. Eyre'nin ileri sürdüğüne göre Prenses Charlene işte bu yüzden halkın karşısına çıkmıyor, kaçıp saklanmak istiyor.

KATI YİYECEK TÜKETEMEZ HALE GELDİ


Ortaya atılan iddialara göre Prenses Charlene, sebebi ne olursa olsun gizemli hastalığı yüzünden katı yiyecek tüketemez hale geldi. Sadece sıvı tükettiği için de ciddi miktarda kilo kaybetti. Zaten bu "yemeden içmeden kesilme" durumunu Prens Albert de açıklamasında belirtmişti.