Dünya Putin'in hasta olduğu iddiası alevlendi: Yine aynı hareketi yaptı

Putin'in hasta olduğu iddiası alevlendi: Yine aynı hareketi yaptı

Paylaş
Putin'in hasta olduğu iddiası alevlendi: Yine aynı hareketi yaptı

Rus lider Vladimir Putin'in kameralara yansıyan hareketleri hasta olduğu iddialarının ortaya atılmasına neden oldu. Önceki gün Tacikistan Cumhurbaşkanı ile görüşen Putin'in şüpheli hareketini tekrarlaması, hasta olduğu iddialarını yeniden alevlendirdi.

Vladimir Putin’in elinin istemsiz hareketleri Rus liderin hasta olduğu iddialarını doğurmuştu. Resmi görüşmelerde sürekli masayı tutan Putin’in bu hareketinin elini kontrol edememesini gizlemek için olduğu ileri sürülüyordu. Putin’in; dünya liderleri ile yaptığı toplantılarda sürekli bir ayağını garip şekilde kaldırıp oynatması da bu iddiaları destekliyordu.

Haberin Devamı

KAN KANSERİ İDDİALARI

Putin önceki gün Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman’ı ağırlarken bu hareketleri yineleyince hasta olduğu yönündeki görüşler kuvvetlendi. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ses kayıtlarında, Kremlin ile yakın bağları olan bir oligarkın, Batılı iş ortağına; Putin’in kan kanseri olduğunu söylediği duyuluyordu. Rus liderin kanser alanında uzman doktorlar ile seyahat etmesi de dikkat çekmişti.

Putin, Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile görüşmesinde ayağını sürekli oynatıp masayı tutmayı bir an bırakmamıştı.

Putin, Tacikistan lideri ile görüşmesinde yine sıra dışı ayak hareketleri yaptı.

9 Mayıs’taki törenlerde Putin’in battaniye ile bacaklarını örtmesi, istemsiz hareketleri gizleme şeklinde algılandı.

Haberin Devamı
Putin AB'nin enerji yaptırımlarını "ekonomik intihar" olarak nitelendirdi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrupa Birliği'nin (AB) ülkesinin petrol ve gaz piyasalarına uyguladığı yaptırımları "ekonomik intihar" olarak nitelendirip Rusya’nın kendi çıkarlarına göre davranacağını ifade etti.