Dünya Rus canavar! Bebeği istismar edip kayda aldı

Rus canavar! Bebeği istismar edip kayda aldı

Paylaş
Rus canavar! Bebeği istismar edip kayda aldı

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı işgalin ilk gününden beri Rus askerleri siviller üzerinde korkunç suçlar işliyor. Kadın ve çocukların Rus askerleri tarafından istismar edildiği korkunç olaylar yetkililer tarafından açıklandı. Bucha'da bir Rus askerinin 11 yaşındaki erkek çocuğunu istismar ettiği ve annesini sandalyeye bağlayarak zorla izlettirdiği açıklandı. Bir bebeği istismar eden canavar Rus askerinin kimliği ifşa oldu.

Posta.com.tr / Ukrayna Parlamentosu İnsan Hakları yetkilisi Lyudmila Denisova, Bucha'da Rus askerlerinin 11 yaşındaki bir çocuğu istismar ettiğini açıkladı. Rus güçlerinin ayrıca 14 yaşındaki bir kız çocuğunu daha istismar edip hamile bıraktığını ifade etti. 8 Nisan'da açıklama yapan Denisova, Rus askerlerinin 120 binden fazla Ukraynalı çocuğu kaçırdığını öne sürdü. Bunlardan bazıları istismara uğrarken bazıları da Rus sınırına kaçırıldı. 

Haberin Devamı

Aynı gün Ukraynalı yetkili Oleksandr Vilkul, Putin güçlerinin 16 yaşındaki kızı ve 78 yaşındaki babaannesini istismar ettiğini açıkladı. 

Yaşanan korkunç trajedinin ardından bir Rus askerinin bebeği istismar ettiği video tüm dünyayı dehşete uğrattı.  

Facebook'ta yayınlanan videoyu gören Vikul, 'Damarlarımdaki kanı donduran haberler var' dedi ve korkunç gerçeği açıkladı:

"16 yaşındaki kız ve 78 yaşındaki büyükanne Ingulets'te istismara uğradı."

Yaşanan korkunç olayların ardından bebeği istismar eden ve videoya alan canavar askerin Ukrayna'da yakalandığı ifade edildi. 

24 yaşında olduğu düşünülen sapık asker, bebeği istismar ederken kendini videoya almış ve Rus arkadaşlarına göndermişti. 

Adının Alexei Bychkov olduğu ifade edilen asker, Rusya'da ortaya çıktı. Asker hakkındaki bilgiler, Rus sosyal medya platformu VKontakte'te yayınlandı. 

Haberin Devamı

Rus askerin 1997'de Kırım'a yakın bölge olan Stavropol'de doğduğu belirtildi. Rus kaynaklarına göre, sapık asker Estonya sınırında görev alıyordu. 

Eğer video doğrulanırsa, Rus askerleri tarafından işlendiği iddia edilen son savaş suçu sayılacak.