Dünya Rus oligark, zehir almaya gittiği şamanın evinde ölü bulundu

Rus oligark, zehir almaya gittiği şamanın evinde ölü bulundu

Paylaş
Rus oligark, zehir almaya gittiği şamanın evinde ölü bulundu

Lukoil'in eski yöneticisi Alexander Subbotin, kurbağa zehri içeren uyarıcı almaya gittiği bir şamanın evinde ölü bulundu! Nisan ayının sonundan bu yana çoğunluğu enerji sektörlerinde çalışan en az altı Rus iş insanı hayatını kaybetti

Rusya’nın en büyük ikinci petrol üreticisi Lukoil’in eski yöneticisi Alexander Subbotin, ölü bulundu. Subbotin’in akşamdan kalma halini tedavi etmek üzere kurbağa zehri içeren bir uyarıcı almaya gittiği şamanın evinde ölü bulunduğu belirtildi. Son aylarda ölü bulunan Rus iş insanları ve aile üyelerinin sayısı artıyor.

Haberin Devamı

Lukoil’in eski yöneticisi milyarder Alexander Subbotin’in Rusya’nın Mıtişçi şehrinde bir şamanın evinde ölü bulunduğu öğrenildi.

Subbotin'in evine gittiği şaman çift

Rus devlet ajansı TASS’ın aktardığına göre, Subbotin’in şamanın evine gittiğinde uyuşturucu etkisi altında olduğu, ayılmak için kurbağa zehri ya da çeşitli bitkilerden elde edilen bir saykodelik uyarıcıyı almaya gittiği belirtildi. Subbotin’in şamanın evinde kalp krizi geçirdiği aktarıldı.

Insider’ın aktardığına göre, nisan ayının sonundan bu yana çoğunluğu enerji sektörlerinde çalışan en az altı Rus iş insanı hayatını kaybetti.