Dünya Sapık tesisatçı, gizli kameraya yakalandı

Sapık tesisatçı, gizli kameraya yakalandı

Paylaş
Sapık tesisatçı, gizli kameraya yakalandı

İngiltere'de 44 yaşındaki tesisatçının girdiği evde yaptıkları görenleri dehşete düşürdü. Gittiği evde yatak odasında uygunsuz hareketler sergileyen tesisatçı, ayrıca evlere gizli kamera yerleştirmekle de suçlanıyor.

İngiltere'de 44 yaşındaki tesisatçı Leslie Burton, iş için gittiği evlerde yatak odalarına gizli kameralar yerleştiriyordu. Burton'u tesisat için evine çağıran üç çocuklu ve evli bir adam, yatak odasına yerleştirdiği kamera ile tesisatçının gerçek yüzünü ortaya çıkarmayı hedefledi.

Haberin Devamı

Görüntülerde tesisatçının ailenin yatak odasına girdiği ve komodini karıştırdığı görülüyor. Ardında çekmecede bulduğu bir cinsel ilişki oyuncağını kullanıyor ve odadan ayrılırken pantolonunu düzelttiği görülüyor.  

Sapık tesisatçının foyası ortaya çıktı İngiltere'de 44 yaşındaki tesisatçının girdiği evde yaptıkları görenleri dehşete düşürdü. Gittiği evde yatak odasında uygunsuz hareketler sergileyen tesisatçı, ayrıca evlere gizli kamera yerleştirmekle de suçlanıyor.

BİLGİSAYARINDA GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Tesisatçı Burton olayını inceleyen savcı, Burton'ı tutukladığını ve bilgisayarında çok sayıda endişe verici görüntü bulduğunu söyledi. Burton'ın daha sonra çalıştığı tesisat firmasından istifa ettiği belirtildi. 

Geçen hafta mahkemesi görülen sapık tesisatçı, hırsızlık, röntgencilik ve aşırı pornografi bulundurmayı kabul etti.

Burton'ın cezasının maksimum 12 ay olduğu için bu sürenin yeterli olmadığına karar veren jüri, sapık tesisatçının davasına hüküm vermek üzere Kraliyet Mahkemesi'ne gönderilmesine karar verdi. 

Haberin Devamı