Dünya Sebebi olaydan ilginç! Hamile kadın, kocasına Lamborghini hediye etti

Sebebi olaydan ilginç! Hamile kadın, kocasına Lamborghini hediye etti

Paylaş
Sebebi olaydan ilginç! Hamile kadın, kocasına Lamborghini hediye etti

Hamile bir kadın kocasına yaklaşık 480 bin dolar değerinde Lamborghini hediye etti. Malezya'da yaşanan olayda, gözleri kapalı şekilde garaja giden adam, gördüğü manzara karşısında gözyaşlarına boğuldu. Hamile kadının kocasına yaptığı bu jestin sebebi ise olaydan daha ilginç.

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da hamile bir kadın kocasına yaklaşık 480 bin dolar (2 milyon ringgit) değerinde Lamborghini marka lüks araç hediye etti.

Haberin Devamı

Malaymail'in haberine göre, 19 yaşındaki bir anne adayı eşine servet değerinde bir Lamborghini hediye etti. Anes Ayuni Osman, özellikle 100 günlük lohusa döneminde kocasının uykusuz kalarak kendisine destek olacağı için eşi Weldan Zulkefli'yi Lamborghini marka araçla ödüllendirdi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE KARISINA SARILDI

Anes Ayuni Osman, gözleri bağlı halde bulunan kocasına turkuaz renk Lamborghini Huracan Evo model otomobili lüks bir oto galeride hediye ettiği görüntüyü sosyal medya hesabından paylaştı.

Görüntüde gözleri bağlı bulunan baba adayı, dev bir fiyonga sarılmış anahtarı karısından aldı ve yaşadığı şokun ardından gözyaşları içinde karısına sarıldı.

"HEDİYE EDİYORUM ÇÜNKÜ..."

Genç anne adayı, "Evlendiğimizden beri mutluluğumuz hiç kesintiye uğramadı, özellikle hamileliğim boyunca (eşim) bana çok iyi baktı. Fedakarlığı için minnettar olmanın yanı sıra ona bu Lamborghini'yi hediye ediyorum çünkü onu lohusalık döneminde de yanımda istiyorum" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı