Dünya Seri katil Levi Bellfield hapishanede evlenecek

Seri katil Levi Bellfield hapishanede evlenecek

Paylaş
Seri katil Levi Bellfield hapishanede evlenecek

Parmaklıklar ardındaki seri katil Levi Bellfield, kendisini ziyarete gelen kadın hayranıyla nişanlandı. Şimdi de hapishanede evlenmeyi planlıyor.

İngiltere'de Marsha McDonnell, Amélie Delagrange ve 13 yaşındaki Milly Dowler cinayetleri ile Kate Sheedy'yi öldürmeye teşebbüsten suçlu bulunan İngiliz seri katil Levi Bellfield, hapishanede müebbet cezasını çekiyor. Kendisini ziyarete gelen kadın hayranıyla aşk yaşamaya başlayan katil, hapishanede nişanlandı. Şimdi de evlenmeyi planlıyor. 

Haberin Devamı

Hapishane personelinin ifadesine göre, katil Bellfield sevgilisinin önünde diz çöküp ona evlenme teklif etti. Sevgilisine yüzük de takan Bellfield, onunla evlenebilmek için bir avukattan yardım alacak. 

40'lı yaşlarda olduğu bilinen ve ismi açıklanmayan kadın ile Bellfield, iki yıl önce mektup vesilesiyle tanıştılar ve ardından kadın, katilin düzenli ziyaretçisi oldu. Haftada bir ya da iki kez katil sevgilisini ziyarete gelen kadın, her seferinde iki saatlik yol gelip gidiyor. Bu ziyaretlerden birinde Bellfield kadına evlenme teklif etti ve parmağına yüzüğü taktı. Gördü şahitleri, kadının cevabının 'evet' olduğunu duyunca Bellfield'in havalara uçtuğunu ifade ediyor.

ÇEKİÇLİ KATİL

Bellfield, 2008 yılında 19 yaşındaki Marsha McDonnell ile 22 yaşındaki Amelie Delagrange'ı öldürmekten ve kasten ezdiği 18 yaşındaki Kate Sheedy'yi öldürmeye teşebbüsten suçlu bulundu. Londra'da kurbanlarını takip eden Bellfield, onlara çekiçle saldırıyordu. 

Haberin Devamı

Üç eski eşinden 7 çocuğu olan Bellfield'in eski eşlerine de şiddet uyguladığı ortaya çıkmıştı. Bunlardan dokuzu ciddi saldırı ve cinsel saldırı olarak dosyalarda yer aldı. 

2011'de Bellfield, Walton on Thames'de kaçırdığı 13 yaşındaki kız öğrenci Milly'nin öldürülmesinden de suçlu bulundu.