Dünya Seri katilin serveti paylaşılamıyor

Seri katilin serveti paylaşılamıyor

Paylaş
Seri katilin serveti paylaşılamıyor

Kurduğu tarikatın üyelerine aralarında Sharon Tate’in de olduğu 7 kişiyi öldürmesi için emir veren, suç tarihinin en ikonik isimlerinden Charles Manson’ın ‘potansiyel’ servetini ele geçirmek için kıyasıya bir rekabet yaşanıyor.

ABD California’da kurduğu ‘Manson Ailesi’ tarikatının üyelerine ‘ırklararası bir savaş başlatmak için’ aralarında Polonyalı yönetmen Roman Polanski’nin 8 aylık hamile eşi oyuncu Sharon Tate’in de olduğu 7 kişinin ölüm emrini veren Charles Manson idam cezasına çarptırılmıştı. Eyalette idam cezası kaldırılınca ceza müebbet hapse çevrilmişti. Charles Manson 19 Kasım 2017’de 83 yaşında cezaevinde doğal sebeplerden ölmüştü. O tarihten beri 5 yıldır Charles Manson’un torunu ve mirasının tek varisi olduğunu iddia eden Jason Freeman’ın (46) duruşması cuma günü görülecekti.

Haberin Devamı

SON DAKİKA BAŞVURUSU

Ancak bir son dakika başvurusu nedeniyle duruşma 20 Ekim’e ertelendi. Başvuruyu, Charles Manson’un tek gecelik ilişkiden dünyaya gelen oğlu olduğunu iddia eden Daniel Arguelle (62) yapmıştı. Daniel Arguelle’in annesi Darlene Large Pons 1981’de kendisine babasının kim olduğunu bilmediğini söylemişti. Danielle 4Arguelle babasının kim olduğunu öğrenmek için 2015’te DNA örneğini geniş veri bankasına sahip olan bu konuda uzman Ancestry.com adlı internet sitesine gönderdi. Gelen yanıt şok ediciydi.

DNA TESTİ YAPTIRDI

Yanıta göre; Daniell Arguelle, Michael Brunner adlı kişiyle yüzde 99.99998 oranında aynı babaya sahipti. DNA sonuçlarına göre Daniell Arguelle’in kardeşi olan Michael Brunner 3 yıl önce Charles Manson’ın oğlu olduğu iddiasıyla mahkemeye başvurmuş ancak daha sonra “Adımın bir seri katille anılmasını istemiyorum” diyerek davayı geri çekmişti.

Haberin Devamı

Charles Manson’ın serveti peşindekiler sadece bu iki isim değil. Geçen ay Nancy Claasen adlı kadın, Manson’un üvey kardeşi ve mirasının tek varisi olduğunu öne sürerek mahkemeye başvurdu. Ancak delil yetersizliğinden dava açılmadı.

GÜNLÜĞÜ VE ŞARKILARI

Seri katilin mektup arkadaşı Michael Channels da Charles Branson’un 2002’de tüm mirasını kendisine bıraktığını yazan mektup gönderdiğini öne sürüyor. 2019’da Michael Brunner ve Matthew Lentz, seri katilin akrabası olduğunu öne sürmüş ancak iddiaları reddedilmişti.

Charles Manson’ın cezaevinde giydiği kıyafetleri dışında mal varlığı yok. Ancak günlüklerinin, ve yazdığı şarkıların potansiyel değeri milyonlarca dolar. Charles Manson’ın şarkılarından bazılarını Guns N’ Roses, Beach Boys, Marilyn Manson seslendirmişti.

Moskova 'Sabotaj' dedi! Rusya, Kırım'da vuruldu Rusya’nın Ukrayna’dan ilhak ettiği Kırım’daki mühimmat deposunda patlama meydana geldi. Moskova, Ukrayna’nın saldırısına uğradıklarını bildirdi. Duman yükselen mühimmat deposundan art arda patlama sesleri geldi.