Dünya Suçu seri katile atmıştı... Katil kocanın gerçek yüzü ortaya çıktı

Suçu seri katile atmıştı... Katil kocanın gerçek yüzü ortaya çıktı

Paylaş
Suçu seri katile atmıştı... Katil kocanın gerçek yüzü ortaya çıktı

İngiltere'de 40 yıl önce aniden ortadan kaybolan ve tüm aramalara rağmen bulunamayan kadının cesedi hiç kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir yerde bulundu. Cinayeti işlediğini kabul etmeyen koca, suçu seri katile yıkmaya çalışsa da gerçekler teker teker gün yüzüne çıkıyor.

David Venables (89), uzun yıllar çiftçilik yaptıktan sonra Birmingham şehrinin güneyinde yer alan Worcester bölgesinde bulunan çiftliğini yeğenine sattı. Çiftlik evine bakım yapıldığı sırada yerleşke içinde bulunan foseptik düzenlenirken bulunan birkaç kemik ilk etapta kimse tarafından umursanmadı, hatta kemiklerin bir hayvana ait olduğu düşünüldü. Fakat ilerleyen süreçte bir insana ait kafatası ortaya çıkınca işin rengi değişti.

Haberin Devamı

YILLAR ÖNCE KAYBOLAN KARISINA AİT ÇIKTI

Kafatasının bulunmasının ardından bölgeye gelen ve araştırmalara başlayan polis, yaptığı DNA araştırmaları sonucunda bulunan kemiklerin 37 yıl önce kaybolan kayıp kadına ait olduğunu tespit etti.

Foseptikteki kemiklerle birlikte bulunan elbise kalıntılarının da Brenda Venables'in (48) kaybolduğu döneme ait olduğu tespit edildi.

YASAK AŞK

Davadan sorumlu savcı Michael Burrows, David Venables’in 1967 yılında başlayan bir gönül ilişkisinden dolayı karısını öldürdüğünü söyledi.

Dava sürerken Venables'in alacağı ceza duruşmadan sonra açıklanacak. Venables, karısını 2 ila 5 Mayıs 1982'de öldürmekle suçlanıyor.