Dünya Sular çekildi cinayet çıktı

Sular çekildi cinayet çıktı

Paylaş
Sular çekildi cinayet çıktı

ABD Las Vegas’ın su ihtiyacının yüzde 90’ını sağlayan Mead Gölü’nde kuraklık nedeniyle yaşanan su kaybı, korkunç bir cinayeti ortaya çıkardı. Sular çekilince bulunan bir varilin içinden 1970’lerden kalma ceset çıktı. Cesedin mafya kurbanı olduğu tahmin ediliyor. Yetkililer, sular çekildikçe daha fazla ceset çıkacağını öne sürüyor.

ABD Nevada’daki kumarhane cenneti Las Vegas kenti de küresel iklim krizi yüzünden sıkıntı yaşayan bölgelerden biri. Kentin su ihtiyacının yüzde 90’ını karşılayan Mead Gölü hızla kuruyor. ABD’nin en büyük su rezervi olan göldeki su seviyesi yüzde 30’lara düştü. 1940’lardan 80’lere kadar mafyanın kol gezdiği, kumarhaneleri mafyanın işlettiği kentte görülen kuraklık, 50 yıllık bir cinayeti ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

YILLAR ALACAK

Mead Gölü’nde sular çekilince, bir varil bulundu. Varilin içinde ise çürümüş bir ceset vardı. Silahla öldürüldüğü belirlenen cesedin ayağında 1970’lerin ortalarında üretilen türde ayakkabılar vardı. Polis, cesedin muhtemelen 50 yıllık bir mafya cinayetinin kurbanı olduğunu ve kimliğini tespit etmenin yıllar alabileceğini açıkladı. Yetkililer, sular çekildikçe daha fazla ceset bulunabileceğini öne sürdü.

Kıyıda bulunan çürümüş varil içindeki ceset net olarak görülebiliyor.