Dünya Taklit aşk, gerçek oldu!

Taklit aşk, gerçek oldu!

Paylaş
Taklit aşk, gerçek oldu!

İngiltere'de efsanevi müzisyen Elvis Presley ve eşi Priscilla’yı taklit ederek hayatını kazanan iki animatör, birbirine aşık oldu. Şimdi evleniyorlar.

Rock’n roll efsanesi Elvis Presley, popun kralı Michael Jackson ile birlikte dünyada en çok taklit edilen ölü ünlü olarak biliniyor. İngiliz Steve Halliday (51) ile Presley’nin eşi Priscilla’yı taklit eden Cassandra Fisher’ın (33) yolları, birbirlerinden habersiz yaptıkları işleri sayesinde kesişti. 2018’de bir şovda yer aldılar. Halliday, ilk görüşte Fisher’a aşık oldu.

Haberin Devamı

SAHNEDE TEKLİF

O tarihten itibaren birlikte olmaya ve Presley çiftini birlikte canlandırmaya başladılar. 2019’da Halliday bir şovun bitiminde diz çöküp evlenme teklif etti. Fisher kabul etti. 2021’deki evlilik planları pandemiye takıldı. Temmuzda evlenmeye hazırlanıyorlar. Çift daha sonra ABD Las Vegas’a uçacak. Burada Presley çiftinin 1967’deki düğün törenlerini de evli bir çift olarak canlandıracaklar. Sonra Beverly Hills, San Francisco ve Hawaii’de, Presley çiftinin sevdiği yerlerde balayı yapacaklar.

Steve Halliday, 10 yaşından bu yana Elvis Presley’yi taklit ettiğini, gitar çalmayı da evde öğrendiğini söylüyor.

Elvis ve Priscilla Presley çiftinin bir kızı olmuştu.