Dünya Tam sayfa ihanet ilanı

Tam sayfa ihanet ilanı

Paylaş
Tam sayfa ihanet ilanı

Avustralya, gazeteye verilen bir ilanı konuşuyor... Bir kadın kendisini aldatan eşi için yerel bir gazeteye tam sayfa ilan verdi. Kadın ilanda eşini 'pis aldatıcı' olarak tanımlarken ilanın masraflarını eşinin kredi kartıyla karşıladığını yazdı.

Avustralya’da Mackay and Whitsunday Life gazetesinin dördüncü sayfasını açan okuyucular tam sayfa bir ilanla karşılaştı. Sayfada iri puntolarla, “Sevgili Steve, umarım o kadınla mutlusundur. Artık tüm kasaba senin ne kadar adi bir dolandırıcı olduğunu biliyor. Ayrıca, bu ilanı da senin kredi kartınla veriyorum. Jenny” yazılıydı. Steve ve Jenny çiftinin kimliği tüm ülkede merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Gazetenin sosyal medya sayfasına Jenny’ye destek mesajları bırakıldı. “Her kahraman pelerin giymez. Seninleyiz Jenny”, “Bu ilan için Jenny’den para almamalıydınız” gibi esprili paylaşımlar yapıldı.

Whitsunday bölgesindeki yerel gazetenin 4. sayfasında tam sayfa olarak bu ilanın yayımlandığı gazetenin 50 bin okuyucuyla buluştuğu belirtildi.

Gazete, "Steve'in kim olduğunu bilmiyoruz ancak görünüşe göre çok kötü biri. Jenny hakkından herhangi bir detay açıklamayacağız. Söz konusu kredi kartından ödeme almadık." ifadelerini kullandı.