Dünya Tayland'da derisi yüzülmüş kaplanlar bulundu! 4 kişi gözaltında

Tayland'da derisi yüzülmüş kaplanlar bulundu! 4 kişi gözaltında

Paylaş
Tayland'da derisi yüzülmüş kaplanlar bulundu! 4 kişi gözaltında

Tayland'da iki Bengal kaplanını öldürmekten aranan 4 kişi yakalandı. Zanlılar, tuzak kurdukları kaplanları sığırlarına saldırdıkları için öldürdüğünü söyledi.

Tayland’da sığır yetiştiriciliği ile geçimini sağlayan 4 kişi, hayvanlarını yediğini iddia ettiği 2 Bengal kaplanını tuzak kurarak öldürdü.

Haberin Devamı

Tayland basınında yer alan haberlere göre Myanmar sınırı yakınında bulunan Thong Pha Phum Milli Parkı yetkilileri geçtiğimiz Çarşamba günü bölgedeki bir kamp alanında derisi yüzülmüş halde 2 Bengal kaplanı buldu.

Ayrıca kamp alanına terk edilmiş 4 silah da ele geçiren yetkililer, durumu polise bildirdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatmasının ardından 4 şüpheliyi gözaltına aldı.

HAYVANLARIMIZI YEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜK

Thong Pha Phum polis merkezine götürülen şüpheliler, ilk ifadelerinde suçlamayı kabul etti. Sığır yetiştiriciliği ile geçimini sağlayan 4 kişi, kaplanların düzenli olarak hayvanlarını yediğini, bu yüzden kaplanları vurduklarını söyledi.

İntikam almak isteyen şüphelilerin, kaplanları kamp ateşinde kızartarak yemeye hazırlandıkları, ancak bölgeye yaklaşan görevlileri fark edince silahlarını da olay yerinde bırakarak kaçtıkları öğrenildi.

Haberin Devamı