Dünya Tesadüf eseri aşk: Aylar sonra sevgili oldular

Tesadüf eseri aşk: Aylar sonra sevgili oldular

Paylaş
Tesadüf eseri aşk: Aylar sonra sevgili oldular

ABD’de gittiği parkta hoşuna giden animatörü ‘gelecekteki sevgilim’ diye paylaşan kadın, altı ay sonra tesadüfen o animatörle tanışıp aşk yaşamaya başladı.

ABD’nin California eyaletindeki Disneyland’e giden Anyssa Martinez (22), geçit töreni sırasında kendisine el sallayan animatörü kaydetti. Eğlenceli anları sosyal medyadan paylaştı. Kostümlü animatör için de ‘gelecekteki sevgilim’ diyerek espri yaptı. Animatör, Sindrella’nın at arabasının sürücüsü rolünde ve uzaktaydı. Aradan biraz zaman geçince Instagram üzerinden tanıştığı Nathan Hatton (28) ile aşk yaşamaya başladılar. Pandemi başlayınca bir arada kalan çiftin aşkı güçlendi. Anyssa, bir gün fotoğraf galerisine bakarken büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Haberin Devamı

HAYALİ GERÇEK OLDU

Çünkü Nathan ile aslında altı ay önce tanıştıklarını fark etti. Parkta kendisine el sallayan animatörün Nathan olduğunu anladı. O ana kadar ikisi de bu tesadüfün yaşanmış olabileceğini düşünmemiş, çünkü hiç Disney anılarını konuşmamışlardı.

Anyssa, çektiği videoyu Gelecekteki sevgilim' notuyla paylaşmıştı.

Pandemi başlayınca park kapandığından Nathan zaten part time çalıştığı o işi yapmıyordu. İkisi de birbirini uzaktan gördüğü için yüzlerini hatırlamıyordu. Anyssa, ilk kez karşılaştıkları ana dair videoyu sosyal medyada “Hayallerim gerçek olmuş” notuyla paylaştı.