Dünya TikTok, bu sarhoş kadını konuşuyor!

TikTok, bu sarhoş kadını konuşuyor!

Paylaş
TikTok, bu sarhoş kadını konuşuyor!

Arkadaşlarıyla yemeğe çıktıktan sonra 6 saat boyunca içki içen kadın, evinin yolunu bulamayınca yere kapaklandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri kocası sosyal medyada paylaştı.

Arkadaşlarıyla birlikte öğle yemeğinde içkiyi fazla kaçıran kadın, evinin yolunu şaşırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kadının arabadan indiği, evinin ön kapısına yürürken dengesini kaybedip tekrar arabanın önüne doğru yürüdüğü görülüyor. 

Haberin Devamı
6 saat içki içtikten sonra evin yolunu bulamadı Arkadaşlarıyla yemeğe çıktıktan sonra 6 saat boyunca içki içen kadın, evinin yolunu bulamayınca yere kapaklandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri kocası sosyal medyada paylaştı.

Kadının kocası, o anları sosyal medyada paylaşıp eşinin 6 saat boyunca kokteyl içtiğini belirtti. Kadının kocası paylaşımında, 'Karım arkadaşlarıyla yemek yedikten sonra eve geldi... 6 saat kokteyl içtikten sonra... Peki ön kapıdan girebilecek mi?' yazdı. 

Video kısa sürede viral haline geldi ve bir milyondan fazla beğeni aldı. Binlerce de yorum aldı. Bir kullanıcı 'Sihirli çemberin etrafında dolaştığını düşündü' yazarken diğeri 'Bir dahaki sefere davetiye alabilir miyim?' yazdı.