Dünya TikTok'un para basan hayvanları

TikTok'un para basan hayvanları

Paylaş
TikTok'un para basan hayvanları

Sosyal medya platformu TikTok’ta her bir paylaşımları servet değerinde olan hayvanlar belli oldu. Sahiplerine milyonlar kazandıran hayvanların yüzlerce milyon hayranı var.

Aylık aktif 1 milyar kullanıcısı olan sosyal medya uygulaması TikTok’tan çıkan yıldızlar arasında tüylü ve patili fenomenler de var. Platformun en çok kazandıran, yani ‘eve ekmek götüren’ hayvanları açıklandı. Uygulamadaki en zengin hayvan hesabı, ABD’de Lynch Zhang’in kedisi olan Puff’a ait olan ‘ThatLittlePuff’. 1 milyondan az izlenen paylaşımı olmayan Puff’un 27.6 milyon takipçisi var. 586 paylaşımı 590 milyondan fazla beğeni aldı. Her bir paylaşımı en az 26 bin 400 dolar kazandırıyor. Puff ve evdeki beş diğer kedi, yemek tarifleri verilen videoların içinde efektler yardımıyla şef rolüne büründürülüyor.

Haberin Devamı

20 MİLYON TAKİPÇİSİ VAR

Listenin ikinci sırasında ABD Chicago’da bakılan Pomeranian cinsi köpek Jiff var.

‘Jiffpom’ hesabını 20 milyondan fazla kişi takip ediyor. Toplam beğenileri 518 milyonu geçen Jiff’in her bir paylaşımı 20 bin 600 dolar değerinde. 1158 paylaşımının toplam değeri 23.8 milyon doları buluyor.

ÜÇÜNCÜ SIRADA SİNCAP CHARLIE

Bronz madalya ise sincap ailesine gidiyor. Kanada’nın Toronto kentinde Charlie isimli sincabın videolarıyla başlayan hesapta 25 sincabın ağızlarına sığdırmaya çalıştığı yemeklerle görüntüleri yer alıyor.

13 milyon takipçisi olan hesap, her paylaşımda kazandırdığı 13 bin 300 dolar ile listenin üçüncü sırasında yer alıyor.

3 yaşındaki Golden Retriever cinsi köpeğin Tuckerbudzyn isimli hesabı, dördüncü sırada. Paylaşım başına 10 bin 201 dolar kazandırıyor.

Haberin Devamı

Beşinci sıradaki Kareem ve Fifi çifti, kedilerinin her paylaşımı ile 9 bin 600 dolar gelir elde ediyor.