Dünya Türkiye'de başlayan aşk, vahşetle bitti

Türkiye'de başlayan aşk, vahşetle bitti

Paylaş
Türkiye'de başlayan aşk, vahşetle bitti

2009 yılında Türkiye'de yaptıkları tatil sırasında tanışan Alman Walter ile Rus öğrenci Ekaterina, bir süre sonra dünyaevine girmişti. Ancak Walter, evliliğin ilerleyen günlerinde adeta bir canavara dönüştü. Rüya gibi başlayan evlilik, vahşetle sonuçlandı. Genç kadının cesedi, parçalanmış halde bir valizin içinde bulundu.

Alman Bild'in haberine göre; Walter ve Ekaterina evlendikten sonra Bremerhaven'de yaşamaya karar veren çiftin bir de çocukları oldu. Çift, Viktoria adını verdikleri çocuklarının doğumunun ardından evliliklerinde sorun yaşamaya başladı.

Haberin Devamı

SÜREKLİ BAĞIRMAYA BAŞLADI

Evliliğinin ilk yıllarında Ekaterina'yı el üstünde tutan Walter daha sonra adeta bir canavara dönüştü. Aniden agresifleşen Walter karısı Ekaterina'nın ve kızı Viktoria'nın tüm hareketlerini kontrol altında tutmaya ve karısına sık sık bağırmaya da başladı.

Walter'ın nasıl bir canavara dönüştüğünü Alman medyasına anlatan Ekaterina'nın annesi Svetlana, Walter'ın çok hassas olduğunu ve kızını elinin üstünde tuttuğunu söyledi. Arkadaşları ise Viktoria'nın doğumunu işaret etti. Onlara göre her şey Viktoria'nın doğumundan sonra değişmişti.

ŞİKAYETTE BULUNMUŞ

İsmini açıklamayan arkadaşlar, Viktoria'nın Walter'ın küçük prensesi olduğunu, eşinin artık onun için kıymetli olmadığını dile getirirken Walter her şeyi kendi belirlemek ve kontrol etmek isterdi" ifadelerini kullandı. Ekaterina'nın eşi hakıkında iki kez şikayette bulunduğu ancak daha sonra eşine geri döndüğü de iddialar arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Ekaterina'nın annesi Svetlana, son olarak kızının boşanma davası açtığını söyledi. Ancak bu sırada Ekaterina, aniden ortadan kayboldu. Svetlana, "Walter, büyük bir valizle kızımın kaçtığını öne sürdü. Bana inandırıcı gelmedi ve ben de olayı takip etmesi için bir avukat tuttum" ifadelerini kullandı.

CESEDİ VALİZİN İÇİNDE BULUNDU

Bild am Sonntag gazetesi, 4 Mart'ta Weser nehri kenarında büyük koyu renkli bir bavul bulunduğunu paylaştı. Bavulun içinden ise Ekaterina'nın parçalanmış cesedi çıktı.

Güvenlik güçleri, Ekaterina'nın cesedinin bulunması sonrasında Walter'ın evinde arama yapmaya karar verdi. Bunun sonucunda cani adam gözaltına alındı. Savcılığa göre soruşturma sürüyor.

Rüya gibi başlayan aşkta Ekaterina cehennemi yaşamıştı. Anne Svetlana ve eşi Viktor, kızlarını St. Petersburg'da toprağa verdi. Acılı anne "Kızımızı kaybettik. Şimdi ise sadece torunumuzu yanımıza almak istiyoruz. Viktoria şu an koruyucu ailenin yanında. Savaş yüzünden turist vizesi alamıyorum. Torunumu ziyaret edemiyorum" dedi.