Dünya Ünlü YouTuber Technoblade, ölümünü video ile duyurdu

Ünlü YouTuber Technoblade, ölümünü video ile duyurdu

Paylaş
Ünlü YouTuber Technoblade, ölümünü video ile duyurdu

Çektiği Minecraft videoları ile dünya çapında milyonlarca takipçisi bulunan ABD'li YouTuber Technoblade, 23 yaşında hayatını kaybetti. Kanserle mücadele eden Technoblade ölüm haberini çektiği video ile duyurdu.

Dünya çapında milyonlarca takipçisi olan ABD'li YouTuber kansere karşı verdiği savaşı kaybetti. YouTuber'ın ölümünü duyuran ise yine kendisi oldu. 23 yaşındaki Technoblade'in takipçileri için hazırladığı veda videosu ölümünün ardından yayınlandı.

Haberin Devamı

Yıllarca gerçek kimliğini sır gibi saklayan Technoblade'in adının Alex olduğu da bu video ile ortaya çıktı.

'Bunu izliyorsan. Ben öldüm' sözleri ile giriş yapan Alex videoda şu ifadeleri kullandı;

'Yüzlerce hayatım daha olsaydı, sanırım hayatımın en mutlu yılları olduğu için her seferinde tekrar Technoblade olmayı seçerdim. Umarım içeriğimi beğenmişsinizdir ve bazılarınızı güldürebilmişimdir.'

'ÖLMEDEN 8 SAAT ÖNCE YAZDI'

Babası Alex'in son mesajını ölmeden yaklaşık sekiz saat önce yazdığını açıkladı.

19 milyondan fazla kez izlenen video, Technoblade'in ailesinin şu ifadesiyle sona erdi:

'Geçen yıl oğlumuz dördüncü evre kanserle savaşırken çok zor anlar yaşadı. Ama şikayet etmedi ve neredeyse imkansız olduğunu bildiği şeyleri yenmek için stratejik zekasını kullanmaya devam etti. Oğlumun bu yoldaki cesareti, onunla yürüme ayrıcalığına sahip olan hepimiz için bir ayrıcalık oldu. Yolculuğunu paylaştığınız için teşekkür ederiz.'

Haberin Devamı

Özellikle Minecraft üzerine ürettiği içerikler ile tanınan 23 yaşındaki Alex'in yaklaşık 11 milyon YouTube abonesi ve 3.7 milyon Twitter takipçisi bulunuyordu.