Dünya Yakaladıkları balığın içinden cinsel ilişki oyuncağı çıktı!

Yakaladıkları balığın içinden cinsel ilişki oyuncağı çıktı!

Paylaş
Yakaladıkları balığın içinden cinsel ilişki oyuncağı çıktı!

ABD'nin Indiana eyaletinde bulunan Ohio nehrine balık tutmaya giden iki adam, yakaladıkları büyük balık karşısında şaşkınlıklarını gizleyememişti. Ancak esas sürprizle, balığı eve götürüp yemek için temizlemeye başladıklarında karşılaştılar. Dev balığın içinden, bir o kadar büyük cinsel ilişki oyuncağı çıktı...

Anglers Richard Kesar ve Jon Loop, hafta sonu balık tutmak için Ohio nehrine gitti. Nehirde devasa bir yayın balığı yakaladılar. Balığın büyüklüğü karşısında epey sevinen ikili, içinden çıkacak olan şeyden habersizdi. Balığı eve götürüp temizlemeye başladıklarında karşılaştıkları manzarayı Facebook'ta paylaştılar. Zira balığın midesinden kocaman bir cinsel ilişki oyuncağı çıkmıştı. 

Haberin Devamı

Facebook'ta viral haline gelen paylaşımın ardından Kesar, 'Tekneye çektiğimizde midesinin kocaman olduğunu fark ettik' diyor ve bunun nedenini balığın yemiş olabileceği daha büyük bir balık, kaplumbağa veya sıçan gibi başka hayvanlar olabileceğini belirtiyor. 

Balığın midesinin neden bu kadar şiştiğini ancak temizlemeye başladıklarında öğrenebildiler. Balığın içinde cinsel ilişki oyuncağının yanı sıra bir de top vardı. Kesar, balığın midesinden kesinlikle cinsel ilişki oyuncağının çıkacağını beklemediğini ve nehre nasıl düştüğü hakkında hiçbir fikrinin olmadığını ifade etti.

Balığı temizledikleri sırada 3 yaşındaki kızının da onlara yardım ettiğini söyleyen Kesar, balığın midesinden çıkanları görünce eşinin hemen kızının gözlerini kapatarak oradan uzaklaştırdığını söyledi. 

Haberin Devamı