Dünya Yeni bir meslek daha doğdu: 3 gün için 5 bin sterlin

Yeni bir meslek daha doğdu: 3 gün için 5 bin sterlin

Paylaş
Yeni bir meslek daha doğdu: 3 gün için 5 bin sterlin

Her geçen gün yepyeni bir meslek daha dünyasında yerini buluyor. 3 gün için 5 bin sterlin kazanılan bu işin müşterileri ise zenginler. Bavul stilistleri, müşterilerinin sosyal medya paylaşımlarında beğeni garantili pozlara uygun bir stil için çalışıyor.

Zenginler, tatil kıyafetlerinin özel bir stilde hazırlanması için bavul stilisti tutuyor. Stilistler saati 150 sterline bu işi yapıyor. Tatilde yanlarına almaları gereken kıyafetleri gidip dolaplarından seçiyor. Amaç daha çok sosyal medya paylaşımlarında modaya uygun ve beğeni garantili pozlara uygun bir stilde olmak.

Haberin Devamı

3 GÜNDE 5 BİN STERLİN

Bazıları da stil derdine düşmeden sadece ailesinin tüm bavulunu hazırlatmak için tutuyor. Beş kişilik bir ailenin bavulu üç günde 5 bin sterline hazırlanıyor. Mesleğin incelikleri tatilin konsepti ve gün içinde ihtiyaç duyulacak kıyafet ve aksesuarları bilmekten geçiyor. Günün hangi saatinde nerede giyileceği, çocuklarla gidilen plaj, katılacakları kokteyl partisi gibi durumlara uygun kıyafetler seçiliyor.

İYİ BİR BAVULUN KURALLARI

Oriona Robb isimli stilist, iyi bir tatil bavulunun temel kuralını şöyle açıklıyor: Yüzde 75 doğal, yüzde 25 renkli parçalar. En çok rağbet gösterenler çocuklu kadınları, modaya düşkün kadınlar, vakti kısıtlı olan teknoloji, hukuk ve finans sektöründen üst düzey yönetici kadınlar.

Haberin Devamı