Dünya Zaman yolcusu olduğunu iddia etti! 'Kraliçe Elizabeth o gün ölecek'

Zaman yolcusu olduğunu iddia etti! 'Kraliçe Elizabeth o gün ölecek'

Paylaş
Zaman yolcusu olduğunu iddia etti! 'Kraliçe Elizabeth o gün ölecek'

2082 yılından geldiğini iddia eden bir TikTok kullanıcısı, Londra'daki tarihi Big Ben saatinin deprem nedeniyle çökeceğini söyledi ve ardından Kraliçe II. Elizabeth'in öleceği tarihi açıkladı.

2082 yılından geldiğini iddia eden bir 'zaman yolcusu' TikTok hesabından yaptığı paylaşımda İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in ne zaman öleceğini açıklarken, önümüzdeki 23 yıl içinde gerçekleşeceğini iddia ettiği diğer olayların da bir listesini verdi. 

Haberin Devamı

TikTok'ta timetraveller_2082 olarak paylaşım yapan kullanıcı, 'Gerçek bir zaman gezginiyim. 2023'te Big Ben beklenmedik bir deprem nedeniyle çökecek. 2030'da GTA 7 çıkacak. Kraliçe Elizabeth 4 Ekim 2022'de ölecek. 2046'da Niagara Şelalesi'nde büyük bir tıkanıklık oluşacak ve su seviyeleri yükselecek. Dikkatli olun' açıklamasını yaptı.

TikTok kullanıcıları bu açıklamalar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi ve sözde 'zaman yolcusu', tahminlerinde biraz daha ileriye gitti.

Bir kullanıcının "Tottenham kupayı kazanır mı?" diye sorması üzerine,  "4 yıl içinde evet! Sonra 2030'da iflas edecek" dedi.

Kraliçe'nin bu yıl hayatını kaybedeceğini söyleyen başka biri daha var. 19 yaşındaki Hannah Carroll, bu isimlerden biri. Hannah'nın 2022 için yazdığı 28 tahminden 10'u tuttu. 

Haberin Devamı