Dünya Zelenskiy ve eşi moda dergisine poz verdi: Savaş aşkımızı güçlendiriyor

Zelenskiy ve eşi moda dergisine poz verdi: Savaş aşkımızı güçlendiriyor

Paylaş
Zelenskiy ve eşi moda dergisine poz verdi: Savaş aşkımızı güçlendiriyor

Her gün bombaların düştüğü, binlerce kişinin öldüğü, onbinlerin aç susuz kaldığı, milyonlarcasının başka ülkelere sığınmak zorunda kaldığı Rus işgali altındaki Ukrayna’da, savaşın tam da ortasında Cumhurbaşkanı Zelenskiy ve eşi, dünyaca ünlü Vogue moda dergisine poz verdi.

Topraklarının yüzde 20’sini Ruslara kaybeden Ukrayna’da; Volodimir Zelenskiy ve eşi Olena Zelenska’nın, Amerikan Vogue dergisine verdiği pozlar dünyada gündem oldu. First Leydi Zelenska ile yapılan özel röportaj “Cesaretin Portresi” başlığıyla kapaktan duyuruldu. Çekimler için başkent Kiev’deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın resmi odaları, askeri personel ve ekipmanlar da dekor olarak kullanıldı.

Haberin Devamı

Zelenskiy ve eşi Olena, Vogue dergisine “Savaş aşkımızı güçlendiriyor” dedi.

‘SAVAŞ NE KADAR CİDDİ’

Zelenskiy çiftinin ‘aşk pozları’ vermesi; First Leydi’nin fönlü saçları ile lüks kıyafetleri tepki çekti. Birçok kişi “Savaş var mı gerçekten yoksa yalan mı?”, “Bu çekimin sırası mıydı?” diye tepki gösterdi. Bazıları “Zelenskiy’nin çelik yelekli fotoğrafları da sahte demek” yorumunu yaptı. ABD’nin bu ülkeye 7.3 milyar dolar yardımı hatırlatılarak “Vergilerimizle bize şov yapılıyor” denildi.

First Leydi Olena, uçuşan lacivert pardösüsü ile kurtarılan Antonov havaalanında kadın askerlerle poz verdi.