Gündem Dünyaca ünlü DJ gözaltına alındı

Dünyaca ünlü DJ gözaltına alındı

Paylaş
Dünyaca ünlü DJ gözaltına alındı

Dünyaca ünlü Fransız DJ David Vendetta ile partneri keman virtüözü Micah, Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki gözaltına alındı

Club Kemer Aura'da dün gece sahneye çıkan DJ Vendetta ile partneri keman virtüözü Micah'a özellikle yabancı turistler büyük ilgi gösterdi.

1500 kişilik kulübün tamamen dolduğu gecenin ilerleyen saatlerinde, Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün sivil ekipleri gece kulübüne geldi.

DJ Vendetta ile Micah'ın Türkiye’de çalışma izinleri olmadan kulüpte sahneye çıktıkları yönünde gelen bir ihbarı değerlendirdiklerini belirten görevliler, konser bitimine kadar bekledi.

DJ Vendetta, partneri Micah ve kulübün işletmecisi Adnan Şeker, saat 04.00 sıralarında gece kulübünün tamamen boşalmasının ardından polis otomobiline bindirilerek polis merkezine götürüldü. Şeker, polis otomobiline bindirilirken soruları yanıtsız bıraktı.

Kulüp çalışanları ise, dünyaca ünlü birçok şarkıcı ve DJ'in çalışma izni başvurusu yapmadan Türkiye'ye bir gecelik konserler için geldiğini ve konser verdiğini belirterek, kendilerine yapılan bu uygulamaya anlam veremediklerini söyledi.

İfadesinin ardından sınır dışı edilebileceği belirtilen DJ'in bu durumda 5 yıl Türkiye’ye giriş yapamayacağı öğrenildi.

DJ DAVID VENDETTA KİMDİR?

Gerçek adı David Paparusso olan 39 yaşındaki David Vendetta, aynı zamanda bir müzik prodüktörü. İlk albümünü 2002 yılında çıkaran Vendetta, ‘This is not Miami’, ‘The Rub’, ‘We Play House’, ‘Love to Love You Baby’ gibi çok sayıda çalışmaya imza attı. 2007 yılında NRJ Music Awards ödül töreninde ‘Yılın DJ'i ödülünü alan Vendetta, her yıl dünyanın en popüler gece kulüplerinde konserler veriyor.

Saffet YENİGÜN/Antalya (DHA)