Spor Dünyanın en erken golü dün gece atıldı!

Dünyanın en erken golü dün gece atıldı!

Paylaş
Dünyanın en erken golü dün gece atıldı!

Belçikalı Benteke 7. saniyede attığı golle Dünya Kupası elemeleri tarihinin en erken golünü kaydetti. Benteke ayrıca takımının farklı galibiyetine 3 golle katkıda bulundu

BENTEKE'DEN TARİHİN EN ERKEN GOLÜ
Dün gece oynanan dünya kupası elemelerinde Belçika'da Christian Benteke tarihe geçti. Benteke 7. saniyede attığı golle Dünya Kupası elemeleri tarihinin en erken golünü attı. Grupta Bosna-Hersek'in 6, Estonya'nın 3 puanı bulunuyor. Güney Kıbrıs ve Cebelitarık ise henüz puanla tanışamadılar.



A GRUBU'NDA FRANSA VE İSVEÇ ZİRVEDE
A Grubu 1. Tur 3. maçlarında Belarus evinde Lüksemburg ile 1-1 berabere kalırken Sneijder'siz Hollanda evinde maçın 30. dakikasında Pogba'nın attığı golle Fransa'ya 1-0 mağlup oldu. Gruptaki diğer maçta İsveç evinde Bulgaristan'ı 3-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla grupta Fransa ve İsveç 7'şer puanla ilk iki sırada yer alırken Hollanda'nın 4, Bulgaristan'ın 3, Belarus'un 2, Luksemburg'un ise 1 puanı bulunuyor.

B GRUBUNDA QUARESMA'LI PORTEKİZ ZİRVEDE
B Grubu maçlarında Portekiz deplasmanda Faroe Adaları'nı 6-0 mağlup ederken Andre Silva hat-trick yaparak geceye damga vurdu. Beşiktaş'ın yıldız ismi Quaresma, maça ilk 11'de başlarken 68 dakika sahada kaldı. Gruptaki diğer maçlarda Andorra evinde İsviçre'ye 2-1 mağlup oldu. Macaristan ise Letonya'yı deplasmanda 2-0'la geçti. Bu sonuçlarla İsviçre grupta 3'te 3 yaparak liderliğe yükselirken Portekiz 6, Macaristan ve Faroe Adaları 4'er, Letonya 3, Andorra ise 0 puanda yer aldı.

BELÇİKA 6-0 YENDİ!
H Grubunda ise Belçika, Cebelitarık'ı 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Gruptaki diğer maçlarda Bosna-Hersek evinde Güney Kıbrıs'ı, Yunanistan ise deplasmanda Estonya'yı 2-0'lık skorlarla mağlup ettiler. Belçika ve Yunanistan gruplarında yollarına kayıpsız devam ederken 9'a puanla ilk 2 sırada yer aldılar.

Haberin Devamı