Diğer Sporlar "Dünyanın Sporu"nu evinize getiren D-Smart Brand&Sport Summit’te
Paylaş
"Dünyanın Sporu"nu evinize getiren D-Smart Brand&Sport Summit’te

D-Smart, markalar dünyası ve spor sektörünü bir araya getiren Brand&Sport Summit’e katılıyor, geniş spor içeriklerinden önümüzdeki dönem sosyal sorumluluk projelerine kadar tüm yatırımlarını anlatıyor.

Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart, bu sene 17-18 Aralık tarihlerinde dördüncüsü düzenlenecek olan Brand&Sport Summit’e katılacak.

Haberin Devamı

42 Maslak içindeki ESA Arena’da pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleşecek olan organizasyonda konuşmacılar fiziksel olarak sahnede olacak, oturumlar seyircisiz olacak ve sportstv’den canlı yayınlanacak. Ayrıca etkinlik sportstvPLATFORM üzerinden dijital ortamda tamamen yayınlanarak, izleyicilerine hem eş zamanlı hem de geriye dönük olarak ücretsiz izleme imkânı sağlayacak.

Şenol Güneş ve Emre Belözoğlu etkinliğe katılacak olan önemli isimlerin başında geliyor. Ayrıca WTA Başkanı, Federasyon Başkanları, markalar ile spor ilişkisini temsil eden çok sayıda markanın CEO’su ve Pazarlama Grubu Başkanları, 2021’e ertelenen önemli uluslararası spor organizasyonları öncesinde deneyimlerini paylaşacak.

Haberin Devamı

D-Smart Spor Müdürü Aykut Aydın’ın sunumunu yapacağı D-Smart oturumu 17 Aralık Perşembe saat 14.30-15.00 arasında gerçekleşecek. Oturum boyunca platformda yer alan spor kanallarının tanıtımı, kanallarda yayınlanan içeriklerin çeşitliliği ve D-Smart’ın gelecek planlamaları ile sosyal sorumluluk projelerinden bahsedilecek.

Etkinliği ücretsiz izlemek için brandnsport.com adresinden kaydınızı yaptırabilirsiniz.