Türkiye (Son Dakika) Durak dışında inmesine izin vermeyen şoförü tekmeleyip yumrukladı

Durak dışında inmesine izin vermeyen şoförü tekmeleyip yumrukladı

Paylaş
Durak dışında inmesine izin vermeyen şoförü tekmeleyip yumrukladı

Adana'da Necmi B. (72), durak dışında inmek istediğini söyleyip olumsuz yanıt aldığı belediye otobüsü şoförü Emine Özkul’a tekme ve yumrukla saldırdı. Yolcular, Emine Özkul’u döven Necmi B.’ye güçlükle engel oldu. Kaçmaması için yolcuların otobüste alıkoyduğu Necmi B., polis tarafından gözaltına alındı. Saldırıda yaralanan Emine Özkul, Necmi B.’den şikayetçi olduktan sonra hastaneye götürüldü

Adana'da bugün Emine Özkul yönetimindeki Adana Büyükşehir Belediyesi’nin otobüsünde yolculuk yapan Necmi B., iddiaya göre butona basıp durak dışında inmek istedi. Durmaması üzerine sinirlenen Necmi B., Emine Özkul ile tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

Otobüsten inmek istediğini tekrarlayan Necmi B., olumsuz yanıt alınca seyir halindeki Emine Özkul’a tekme, tokat ve yumruk attı. Emine Özkul’u döven Necmi B.’ye, otobüstekiler güçlükle engel oldu. Emine Özkul, direksiyon kontrolünü yitirmemek için otobüsü yol kenarına park etti. Polise haber veren yolcular, kaçmaması için saldırganı otobüste alıkoydu.

İhbarla gelen polis ekipleri, Necmi B.’yi gözaltına aldı. Emniyet'te sorgulanan Necmi B., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ’kamu görevlisini kasten yaralama’ suçundan adliyeye sevk edilecek.

SALDIRGANDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Otobüste dövülen ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan sürücü Emine Özkul ise beraberindeki bazı yolcularla Akıncılar Polis Merkezi’ne gidip Necmi B.’den şikayetçi oldu. Olayın etkisinde kalan bazı yolcuların gözyaşı döktüğü görüldü.

Haberin Devamı

'ERKEĞİ DÖVER GİBİ DÖVDÜ'

Yolculardan şehit yakını olduğunu belirten Mustafa Kılıç, Necmi B.’nin EmineÖzkul’a saldırmasıyla otobüste panik yaşandığını söyledi. Mustafa Kılıç, "Adam, kadın şoförü bir erkeği döver gibi dövdü, yumrukla saldırdı. Bir erkeğin bir kadını böyle dövmesine ilk kez şahit oldum" dedi.

Emine Özkul, ifadesinin ardından karakola çağırılan sağlık görevlilerince Yüreğir Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Çağlar ÖZTÜRK/ADANA, (DHA)