Spor Dursun Özbek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la aynı sahada idman yapmış

Dursun Özbek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la aynı sahada idman yapmış

Paylaş
Dursun Özbek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la aynı sahada idman yapmış

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili bir anısını da anlattı

Galatasaray'da İgor Tudor gönderildikten sonra çok tartışılan Dursun Özbek, seçim kararı almış ve yine hedefteki isim olmuştu. Bu karardan kısa bir süre sonra Fatih Terim hamlesiyle camianın tekrar güvenini kazanan Başkan Özbek, gündemi değerlendirdi.

İşte o söyleşinin satır başları:

- Florya’dan çıkacağız. Sayın Cumhurbaşkanımıza konuyu arz ettiğimizde çok ilgilendi. Kemerburgaz’daki araziyi bize verdi. Kendisine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Bu manada da bizim önümüzü açtı. Sporun her dalında herkese büyük yardımları olmuştur.

- İstanbul Teknik Üniversitesi’nde 1969-1974 dönemi içerisinde amatör futbol takımımız vardı. Amatör futbol takımı hem 1.Amatör kümede oynuyor hem de üniversiteler arası maçlarda oynuyor. Ben de o takımın bir üyesiydim. Geçmişe bağlı olarak anları fotoğraflamak veya resmetmek şimdiki gibi kolay değildi. O gün itibarıyla Teknik Üniversite’den sonra lisansım Mustafa Kemal Paşa Spor’dadır, Bursa’da. 3000 TL karşılığında transfer olmuştum.


ERDOĞAN’LA İDMAN YAPTIK


- Daha sonra İstanbul Teknik Spor Kulübü’nde Yönetim Kurulu Üyesi oldum. Basketin özellikle şampiyon olduğu dönemde Hüseyin Alplerin, Cihatların, Nurilerin döneminde ben de yönetim kurulundaydım. Futbol şubesi bana bağlıydı. Yaklaşık 8 sene orada yöneticilik yaptım. Dolaysıyla futbol sevdası böyle bir şey bir yerden başlıyorsunuz. Aynı dönemde Sayın Cumhurbaşkanımız İ.E.T.T’ydi. Aynı sahalarda idman yapar ve onunla karşılaşırdık.


BAŞKANLIK HEP KAFAMDAYDI


- Özellikle okul yıllarında, 1960’lı yıllarda herkesin bir idolü vardı, hayali vardı. O gün itibarıyla Selahattin ağabey (Beyazıt) Galatasaray Başkanı’ydı. Yatılı okuyorduk. Eviniz orası, yanınızda yatan arkadaşınız kardeşiniz gibi. Gece yatak sohbetlerinde kimisi şarkıcı olmak isterken ben hem Selahattin ağabey gibi biri olmak hem de G.Saray Başkanı olmak istiyordum.

Akşam

Haberin Devamı