Spor Dürüst'ün adayı Öztürk

Dürüst'ün adayı Öztürk

Paylaş
Dürüst'ün adayı Öztürk

Ünal Aysal'ın yeni yönetimde düşünmediği iddia edilen 2. Başkan Dürüst, camiayı Adnan Öztürk'ün çevresinde toplamak için düğmeye bastı

Galatasaray'da seçim kararı alınmasıyla birlikte saflar da netleşmeye başladı. Başkan Ünal Aysal, yeni yönetimde revizyona gitmeye hazırlanırken listeye giremeyecek isimler bir aday üzerinde uzlaşma sağlamak için çalışmalara başladı. 2. başkan Ali Dürüst ile yöneticilerden Refik Arkan, Ali Gürsoy, Mehmet Cibara ve Celal Gürcan, G.Saray Adası’nda yaptıkları toplantıda güç birliği için zemin aradılar.

Vatan'ın haberine göre, Adnan Öztürk’ü başkan adayı olması konusunda desteklemek üzere yapılan görüşmede, mevcut yönetimde voleybol şubesinden sorumlu olan Mehmet Cibara’ya da Adnan Öztürk’ün listesine girip başkan yardımcısı olması için teklif götürüldü. Ancak Cibara ise Adnan Öztürk’ün bu görevi yürütmesinin zor olduğunu ve performansının da zayıf olduğunun altını çizdi.

Öztürk’te başkanlık ışığını görmediğini arkadaşlarına ileten Cibara, “Neredeyse 1.5 yıldır yönetim kurulu toplantılarına bile gelmiyor. Her derbi öncesinde yaptığı açıklamalarla ortamı gerip, ardından maça bile gitmiyor. Açıkçası bana da güven vermiyor” sözleriyle düşüncelerini paylaştı.

SON HAFTA

Cibara'nın bu görüşlerine rağmen Ali Dürüst, Ünal Aysal’ın karşısına aday olarak çıkmasını istediği Adnan Öztürk karşısında tüm camiayı toplayabilmek için adayların açıklanması için son gün olan perşembeye kadar elinden geleni yapacak.

Ali Dürüst, daha önce de Ünayl Aysal’ın kendisine “Sen başkan ol, ben çekilirim” teklifini hazır olmadığı gerekçesiyle kabul etmemişti.

Haberin Devamı