Advertorial 'Duş jeli' deyip geçmeyin! Bu özellikler oldukça önemli
Sponsorlu

'Duş jeli' deyip geçmeyin! Bu özellikler oldukça önemli


Paylaş
'Duş jeli' deyip geçmeyin! Bu özellikler oldukça önemli

Duş jelleri, cildimizle en sık ve en yakın temas eden ürünlerin başında geliyor. Bu nedenle herhangi bir cilt sorunu yaşamamak için duş jelini seçerken mümkün olduğunca titiz davranmakta fayda görülüyor. Peki, cildimizin sağlıklı ve göz alıcı görünümünü koruyabilmek için duş jelinde hangi özellikleri aramamız gerekiyor? Sizin için araştırdık…

Posta

Cildin doğal pH dengesini korumalı

Cildimizin yüzeyinde cildi tüm dış etkilerden koruyan hidrolipid adı verilen bir tabaka bulunur. Bu tabakanın görevini etkin bir şekilde yapabilmesi için vücudumuzdaki pH değerinin 5.5 seviyelerinde olması gerekir. Ancak hava kirliliği, yanlış kozmetik ürün kullanımı, stres ve diğer dış etkenler nedeniyle bu seviye yükselebilir. pH seviyesinin bu yükselişi, kuruluk yaşanmasını tetikleyebilir. Bu nedenle kullanacağınız duş jelinin cildinizin doğal pH dengesini koruyucu özellikte olması oldukça önemlidir.

Posta

Cilt tipine uygun nemlendirmeli

Kuru yada yağlı ayırt etmeksizin her cilt neme ihtiyaç duyar ve eğer ihtiyaç duyulan bu nem karşılanmazsa ciltte kuruluk ve farklı cilt problemleri görülebilir. İstenmeyen bu görüntülerin oluşumunu önlemek için nemlendirme özelliği olan bir duş jeli kullanmanız gerekir. Böylelikle her uygulamada cildiniz yumuşak ve parlak görünümünü koruyabilir.

Posta

Dermatolojik testleri yapılmış olmalı

Özellikle hassas cilt yapısına sahip bireylerin herhangi bir cilt bakım ürünü alırken çok daha özenli olmaları önerilir. Bu durum duş jeli için de geçerlidir. Kullanılacak duş jelinin dermatolojik olarak test edilmiş ve onaylanmış olması önem arz eder. Bu anlamda tercihinizi güvenilir bir markadan yana kullanmanız hem içinizi rahatlatabilir hem de etkili sonuçlar almanızı kolaylaştırabilir.

Posta

Tüm bu özellikleri sağlayan Yeni Sanex Dermo Duş Jelleri artık Türkiye’de ve sadece Migros’larda!

3 ayrı varyanttan oluşan Sanex Dermo Duş Jelleri dermatolojik olarak test edilmiştir, cildinizin doğal pH dengesini korur ve cildinizi nemlendirir. Hassas ciltler için dermatolojik olarak test edilen Sanex Dermo Micellar Duş Jeli, özel formülü sayesinde cildinizi nazikçe temizler ve nemlendirir. Normal ve kuru ciltler için hazırlanmış içeriği ile Sanex Dermo Hydrating Duş Jeli, cildinizin koruyucu bariyerini nemlendirir ve doğal pH dengesini korur. Normal ciltler için ise Sanex Dermo Protector duş jeli cildin günlük nem bakımını sağlar.

Cildinizin doğal pH dengesini korurken cildinizi neme doyuran Sanex Dermo duş jelleri sadece Migros’ta!