Spor Dusan Ivkovic: Rakibimizi yakalayamadık

Dusan Ivkovic: Rakibimizi yakalayamadık

Paylaş
Dusan Ivkovic: Rakibimizi yakalayamadık

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu'nda İspanya'nın Laboral Kutxa takımı karşısında, savunmada kötü bir performans ortaya koydukları için yenildiklerini söyledi.

Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, maça kötü başladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Zorlu bir mücadele oldu. Laboral Kutxa maçı kazanmayı hak etti. Biz maça çok kötü başladık. Beklenmedik derecede kötü bir savunma yaptık. Rakibe ilk yarıda kolay atışlardan 20 sayı verdik. Avrupa Ligi’nde hücum ribaundu kategorisinde tepedeki takımlardan biri Laboral Kutxa. Bugün de 12’si hücum ribaundu olmak üzere 40 ribaund aldılar. Takımım geri dönmek için elinden geleni yaptı ama galibiyet için son iki dakikada rakibimizi yakalayamadık."

Maçı sonucunu ufak detayların belirlediğini aktaran Sırp başantrenör, "Bu maçtan çok şey öğrendik. Çok iyi konsantre olarak diğer maçlarımıza hazırlanmamız lazım" diyerek sözlerini tamamladı.

Navarro: "Güzel bir galibiyet aldık"


Laboral Kutxa Başantrenörü Ibon Navarro ise güzel bir galibiyet aldıklarını kaydederek, "Çok güzel bir ilk yarının ardından üçüncü çeyrekte Anadolu Efes’in agresifliğine cevap veremedik. Takımım geçmişteki hataları bu maçta yapmadı ve güzel bir galibiyet aldık" değerlendirmesinde bulundu. Grupta 6 maç kaldığını hatırlatan Navarro, kendi sahalarında oynayacakları müsabakaları kazanarak çeyrek finale çıkmak istediklerini kaydetti.

Haberin Devamı