Gündem Düşen jette hayatını kaybeden kadınlardan üçü bu yaz evlenecekti, ikisi hamileydi

Düşen jette hayatını kaybeden kadınlardan üçü bu yaz evlenecekti, ikisi hamileydi

Paylaş
Düşen jette hayatını kaybeden kadınlardan üçü bu yaz evlenecekti, ikisi hamileydi

Birleşik Arap Emirlikleri'nden İstanbul'a giden Başaran Holding'e ait özel jet İran hava sahasında düştü. Uçakta bulunan 2'si kadın pilot, 1'i hostes, 8'i yolcu 11 kişi hayatını kaybetti. Uçaktaki yolcuların, bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden Burcu Gündoğar Urfalı ve Jasmin Baruh Siloni'nin hamile olduğu ortaya çıktı

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen bir özel jet, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. 2'si kadın pilot, 1'i hostes, 8'i yolcu 11 kişi hayatını kaybetti. Başaran Holding'e ait olan jette, bekârlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşının olduğu öğrenildi. 17.40'ta düşen jetin enkazına 21.30 sıralarında ulaşıldı.Enkazdaki 11 cenazeye de ulaşıldı. AFP, cenazelerin helikopterle taşındığı ana ilişkin fotoğraflar geçti. TSK, AFAD personelini bölgeye intikal ettirmek üzere Hava Kuvvetleri Komutanlığı’nca bir uçak görevlendirildiğini duyurdu.

BEKARLIĞA VEDA PARTİSİNDEN DÖNÜYORLARDI


Mina Başaran, kazadan 1 gün önce sosyal medya hesabından bu fotoğrafı paylaşmıştı…



Uçakta bulunan Hüseyin Başaran'ın kızı Mina'nın bekarlığa veda partisi düzenlediği ve 7 arkadaşıyla birlikte hafta sonunu Dubai'de geçirdiği belirtildi. Metgraf Matbaacılık'ın sahibi Murat Gezer'le nişanlı olan Mina Başaran'ın bekarlığa veda partisine Dubai'ye gittiği öğrenildi.

ÜÇÜ BU YAZ EVLENECEKTİ, İKİSİ HAMİLEYDİ


Zeynep Coşkun, Ayşe And ve Sinem Akay’ın bu yaz birer ay arayla evlenecekleri öğrenildi. Arkadaşların sırayla birbirlerinin bekarlığa veda partilerine katılmayı planladıkları gelen bilgiler arasında.

Burcu Gündoğar Urfalı: İstanbul Teknik Üniversitesi tekstil ve moda tasarımı bölümünde başladığı eğitimini, çift diploma programı ile Fashion İnstitute of Technology New York'ta 2011 yılında tamamladı. Mezun olma projesi ile ‘Critic's Award' alan ilk Türk öğrenci oldu. Hamileydi.

Sinem Akay: Mavi Jeans'in eski sahibi Çetin Akay'ın kızı Sinem Akay (27) ‘Casa di Denim' adlı jean tasarım şirketinin kurucusuydu.

Jasmin Baruh Siloni: Takı tasarımcısı ve hamileydi.

Liana Hananel: Lily and Rose mayoları tasarımcısı, evli ve 4 aylık bir bebeği vardı.

Ayşe And: Klinik psikolog olan Ayşe And'ın (30) nişanlıydı.

Zeynep Coşkun: Yeni nişanlanmıştı, bu yaz düğünü vardı.

Burcu Urfalı: Bug Uniform'un kurucusu.