Magazin Düşes Meghan kapıyı kapattı, İngiltere'de kıyamet koptu

Düşes Meghan kapıyı kapattı, İngiltere'de kıyamet koptu

Paylaş
Düşes Meghan kapıyı kapattı, İngiltere'de kıyamet koptu

Prens Harry’nin eşi Düşes Meghan, indiği otomobilin kapısını kendisi kapatınca ‘acemi soylu’ olmakla suçlandı. Meghan’ın asilzadeliğe yeterli olup olmadığı ülkede milli mesele haline geldi

TEK GÜNDEM

Haberin Devamı

İngiliz Kraliyet Ailesi’nin yeni gelini Düşes Meghan (36) saray kurallarına aykırı yaşam tarzı ve giyimi ile biliniyor.

Hayranlarıyla kucaklaşan, pahalı mücevherlerden uzak duran, eşi Prens Harry (34) ile halka açık yerlerde tutkulu temas kurmaktan çekinmeyen Meghan, mütevazı bir saraylı olarak halkın takdirini topluyor.

Öte yandan, kendisini bir soylu gibi davranmamakla suçlayan monarşi destekçilerinin de tepkisini çekiyor. Önceki gün tek başına ilk resmi görevini üstlenen Meghan, indiği otomobilin kapısını kendisi kapatınca ülke medyasının manşetlerine oturdu.

MAKALELER YAZILDI

Çünkü bir protokol kuralını daha çiğnemişti. Soyluların otomobil kapılarını açması veya kapatması görgü kurallarına aykırıydı.

Haberin Devamı

İngiltere’nin önde gelen gazeteleri Telegraph ve Daily Mail’in yazarları, Meghan’ın kapısını kapatarak bir ihlal yapıp yapmadığını merceğe alan makaleler yazdı. Bu durumu Meghan’ın prenseslik okuluna gitmemesine dayandırdılar.

Çünkü Meghan, evlendikten sonra hızlandırılmış asilzadelik eğitimi almaya başlamıştı. Bazı eleştirmenler ise, ‘soyluluğun kapı kapatmakla ölçülemeyeceğini’ söyleyerek Meghan’ı savundu.