Türkiye (Son Dakika) 'Düştüğü' öne sürülen 3 yaşındaki çocuğa tecavüz şüphesi

'Düştüğü' öne sürülen 3 yaşındaki çocuğa tecavüz şüphesi

Paylaş
'Düştüğü' öne sürülen 3 yaşındaki çocuğa tecavüz şüphesi

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde annesinin merdivenden düştüğünü iddia ederek hastaneye getirdiği 3 yaşındaki erkek çocuğun vücudundaki morluklar ve tecavüz şüphesi üzerine polise haber verildi. Çocuk yoğun bakımda tedaviye alınırken, gözaltına alınan annesi ve nikahsız yaşadığı kişi serbest bırakıldı

Çayırova 'ya bağlı Yeni Mahalle'de oturan G.K., önceki gün 3 yaşındaki oğlu A.C.K.'nin merdivenden düştüğünü söyleyerek Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne getirdi. Acil serviste görevli doktorlar çocuğu muayene ederken, vücudundaki morlukları ve bağırsaklarındaki yırtılma nedeniyle tecavüze uğramış olabileceğini şüphesiyle polise haber verdi. Polis, G.K. ile nikahsız yaşadığı M.Ç.'yi gözaltına aldı. Devlet hastanesinde ilk müdahale yapılan A.C. K., bir özel hastaneye sevk edilerek yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Bağırsakları yırtılan çocuğun tecavüze uğramış olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, Adli Tıp Kurumu'na gönderilmek üzere örnekler alındı. Adliyeye sevk edilen G.K. ile M.Ç. ifadelerinin alınması ardından Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek sonuçlara göre adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Haluk TURGUT/ÇAYIROVA/DHA

Haberin Devamı