Pratik Bilgiler Duvar nasıl silinir? Duvardaki leke nasıl çıkar?

Duvar nasıl silinir? Duvardaki leke nasıl çıkar?

Paylaş
Duvar nasıl silinir? Duvardaki leke nasıl çıkar?

Bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte bir çok evde bahar temizliği başlamış bulunmakta. Bu yıl evinizi boya yapmayacaksanız duvarları silip tertemiz bir görünüm kazandırabilirsiniz. Eğer lekeli duvardaki lekeleri çıkartmak için çözümler arıyor ya da duvar nasıl silinir merak ediyorsanız "Duvar nasıl silinir, duvardaki leke nasıl çıkar" haberimize göz atın.

Duvarlar zamanla toz, kir ve leke tutar ve boyanmak ister. Her yıl ev boyamak maliyetli olduğundan belirli sürelerde bir evin duvarlarını silmek sizi her yıl boya badana yapma masrafından kurtarabilir. Eğer sizde duvar nasıl silinir merak ediyor ya da duvardan leke çıkartma yöntemleri arıyorsanız "Duvar nasıl silinir, duvardaki leke nasıl çıkar" haberimize göz atın.

Haberin Devamı

Duvar nasıl silinir?

Duvarı temizlemeden önce elektrik süpürgesinin ucuyla duvarı süpürün. Bu sayede tozlardan kurtulmuş olursunuz. Süpürülen duvarı silmek için araba yıkama ya da halı yıkama fırçasının ucuna deterjanla ıslattığınız mikrofiber bezi sarın. Böylece boyunuzun yetmediği yerleri bile rahatlıkla silebilirsiniz.

Duvardaki leke nasıl çıkar?

Duvarınızda bölgesel yemek, yağ veya eşya karartması lekeler var ise işiniz biraz zorlaşabilir. Bulaşık deterjanı ve mikrofiber bez ile boyaya zarar vermeden bol bol silin.