Türkiye (Son Dakika) Duvara çarpan otomobilde ölü bulundu! Boynuna ip bağlıydı

Duvara çarpan otomobilde ölü bulundu! Boynuna ip bağlıydı

Paylaş
Duvara çarpan otomobilde ölü bulundu! Boynuna ip bağlıydı

Aksaray'da Vehbi Emin S. (17), boş arazide bahçe duvarına çarpan otomobilde boynuna ip bağlı halde ölü bulundu. Vehbi Emin S.'nin boynundaki ipin diğer ucunun, kopmuş vaziyette 100 metre gerideki aydınlatma diğerine bağlı olduğu fark edildi. Emin S.'nin, bir ucu direğe bağlı olan ip boynundayken araçla hareket ettiği ve ipin gerilmesiyle ölüp, araçla duvara çarptığı sanılıyor

Tacin Mahallesi sakinleri saat 08.30 sıralarında boş bir arazide bahçe duvarına çarpan 68 KP 507 plakalı otomobili fark etti. Otomobilin yanına giden mahalleli, sürücü koltuğunda oturan kişinin hareketsiz olduğunu görüp polise haber verdi. Gelen sağlık ekibi, boynunda ip bağlı olan ve üzerinden Vehbi Emin S. adına kimlik çıkan kişinin öldüğünü saptadı.

Haberin Devamı

HAREKET HALİNDE HALAT GERİLİNCE BOYNU KIRILIP ÖLDÜ

Çevrede yapılan araştırmada Vehbi Emin S.'nin boynuna bağlı olan ipin bir ucu da aracın geliş istikametine göre yaklaşık 100 metre gerideki aydınlatma direğine bağlı olarak buldu. Vehbi Emin S., bir ucu direğe bağlı olan ip boynundayken otomobil hareket edince halatın gerilmesi sonucu boynu kırılarak hayatını kaybetti. Kopan halatın bir ucun ölen kişinin boynunda, diğer ucu ise direkte kaldı.

Otomobilin, gencin bir yakınına ait olduğu tespit edilirken, bunun bir intihar mı yoksa cinayet mi olduğu henüz bilinmiyor.

Solmaz'ın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Aksaray Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Polis, Vehbi Emin S.'nin intihar mı ettiği, yoksa cinayete mi kurban gittiğinin tespiti için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY (DHA)