Yaşam Düzce’den Almanya’ya Kartal otomobil ile giden iki arkadaş büyük ilgi gördü

Düzce’den Almanya’ya Kartal otomobil ile giden iki arkadaş büyük ilgi gördü

Paylaş
Düzce’den Almanya’ya Kartal otomobil ile giden iki arkadaş büyük ilgi gördü

Düzceli Nail Arslan kartal model otomobille Almanya’ya gitti. Almanya’da kartal otomobili gören Türkler büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Düzce’de oturan ve uzun süre Almanya’da kalan 58 ayaşındaki Nail Arsln, çocukluk arkadaşı Sefer Dinar ve kurt köpeği ile Almanya’daki akrabalarının yanına gitmeye karar verdi. Haftalar öncesinden 95 model kartal marka aracının bakımını yaptıran Arslan, hazırlıkların tamamlanmasının ardından yola çıktı.

ALMANYA'DA İLGİ ODAĞI OLDU


Almanya’daki akrabalarına Düzce’den mısır ekmeği, kara lahana, palamut, hamsi, kabak, elma, armut gibi gıda maddeleri yükleyen iki kafadan, yaklaşık 3 günlük yolculuğun ardından Bulgaristan, Romanya, Macaristan, Avusturya üzerinden Almanya'ya ulaştı. 95 model aracıyla Almanya’ya giriş yapan iki arkadaş burada yaşayan Türklerin ve Almanların ilgi odağı oldu.


SOSYAL MEDYA ONLARI KONUŞUYOR


Almanya sınırlarına girdiğinde 81 EG 915 Kartal model otomobili gören Türk vatandaşlarının kendilerine yoğun ilgi gösterdiğini ve yanından geçen araçların sürekli kendilerine selektör yaptığını ifade eden Nail Arslan, hatta trafik Işıklarında kendilerini durdurup fotoğraf bile çekildiklerini belirtti. Akrabalarının yanına gittiği esnada bir Türk vatandaşı tarafından takip edilerek videoya çekerek sosyal paylaşım sitelerinde internet fenomeni olan Düzceli Arslan, “Düzceliyiz, birazda deliyiz” diyerek yüzlerde tebessüm bıraktı.



Önümüzdeki günlerde tekrar Almanya'ya gideceğini belirten iki kafadar her ne olursa olsun kendi memleketimiz gibisi yok demekten de kendini alamadı.

Almanya'da çekilen bu video sosyal medyada büyük ilgi gördü:

Haberin Devamı