Türkiye (Son Dakika) E-5'te evlilik teklifi

E-5'te evlilik teklifi

Paylaş
E-5'te evlilik teklifi

İstanbul'da M. K. isimli bir şahıs, kız arkadaşına evlenme teklifi etmek için, Şirinevler E-5 Karayolu'nu 6 dakika boyunca trafiğe kapattı. Trafiği felç eden 7 araçlı konvoy, yolu kapatarak havai fişek patlattı, E-5 Karayolu üzerinde spin attı. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı

Olay, 11 Ağustos gecesi, Şirinevler E-5 Karayolu üzerinde gerçekleşti. M.K (23) yönetimindeki 7 araçlı konvoy yolu kapattı. Daha sonra konvoyda bulunan bir otomobil yol üzerinde spin atmaya başladı. Konvoyda bulunan otomobil spin atarken, aracından inen M.K. başka bir araç içerisinde bulunan kız arkadaşına, elinde bulunan yüzükle evlenme teklifi etti. Trafikte bulunan diğer sürücüleri adeta çileden çıkaran grup, evlenme teklifi esnasında havai fişek gösterisi yaptı.

Haberin Devamı

FACEBOOK’TAN ORGANİZE ETTİLER

E-5 Karayolu’nda trafiği durduran M.K’nın evlenme teklifi etkinliğini Facebook’tan organize ettiği öğrenildi. Facebook sosyal paylaşım sitesi üzerinden etkinlik oluşturan M.K. arkadaşlarına, bu şekilde bir evlenme teklifi edeceği üzere davet gönderdi. Daha sonra M.K. evlenme teklifi esnasında çekilen videoları Facebook sayfasında paylaştı.

7 SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİNE EL KONULDU

32 kişinin katıldığı yol kapatma olayında, 7 sürücü gözaltına alındı. Tümünün ehliyetlerine el konuldu. Bazı sürücüler yolu kapatmadıklarını ve aracı kendilerinin kullanmadığını ileri sürdü. Ehliyetlerini kaptıran sürücüler, doktordan ’Akli dengesi yerinde’ raporu aldıktan sonra ehliyetlerine kavuşabilecek.

Haberin Devamı

"SEVİYORUM"

Olay sonrasında polis ekiplerince gözaltına alınan M.K ve arkadaşları, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. M.K. emniyetten çıktığı esnada gazetecilerin, ‘Evlenme teklifi için insanları tehlikeye düşürdün. Bir şey söyleyecek misin?’ sorusuna, ‘Seviyorum’ şeklinde cevap verdi.

İHA